ARDO FOODS NV


Ardo produceert kwalitatieve vriesverse groenten, kruiden en fruit. Dit gebeurt op een duurzame manier, met respect voor mens én milieu. Wij bewaren wat de natuur ons geeft!

De aarde geeft ons een overvloed aan waardevolle voedingsstoffen. We zijn voortdurend opzoek naar manieren om de natuur te behouden en beschermen voor toekomstige generaties. Onze missie is de opbrengsten van de natuur zo puur mogelijk te bewaren en verwerken tot (h)eerlijke eindproducten.

Kwaliteit door beheer van de hele keten

De productie-, verpakkings- en distributielocaties van Ardo zijn verspreid over de vruchtbaarste teeltregio’s van Europa. Dankzij de korte afstand tussen onze fabrieken en gewassen, gaan slechts minuten verloren tussen de oogst en het bewaren van de natuurlijke eigenschappen van het product in onze vriezers.

Ardo werkt samen met meer dan 3.500 landbouwers, die in 9 landen 87 verschillende gewassen telen. Daarnaast werken er 53 agronomen en 148 technici voor Ardo die er elke dag voor zorgen dat onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door de nadruk te leggen op de kwaliteitsbewaking, hoge ethische normen en ons geïntegreerde netwerk hebben wij de productieketen en daarmee kwaliteit volledig onder controle, van het zaaien tot in de keuken.

Duurzaamheid

Wij zijn gepassioneerd door mensen, onze planeet en onze producten en het is onze ambitie om deze drie elementen optimaal in evenwicht te houden.

MIMOSA

We zijn al jaren proactief op zoek naar steeds duurzamere landbouw- en productiemethodes. Onze ambities hebben we vertaald in ons MIMOSA-programma, dat staat voor Minimum Impact & Maximum Output Sustainable Agriculture. Ofwel: Duurzame landbouw met minimale impact en maximale opbrengst.

CIRCULAIRE ECONOMIE

Het idee is vrij eenvoudig. Wanneer we iets uit de natuur halen, geven we iets terug. Simpel. Maar dat is gewoon een idee, een principe. Om dit om te zetten naar de echte wereld en zinvol te maken, moeten we meer doen. Veel meer. En bij Ardo denken we dat dit ons gelukt is…

Ontmoet het Ardo Foodserviceteam Nederland

Klik op de foto voor onze contactgegevens.

Over vriesvers

Diepvries ofwel vriesverse groenten, kruiden en fruit hebben een belangrijke troef: ze behouden maximaal hun voedingswaarde omdat ze direct na het oogsten worden ingevroren. Hiermee worden kleur, structuur, smaak en voedingswaarden optimaal behouden.

Vriesverse groenten, kruiden en fruit hebben niet alleen een constante hoge kwaliteit, ze besparen u ook heel wat tijd. Ze zijn al gewassen, gesneden en hoeven dus alleen nog maar verwerkt te worden. Bovendien zijn is portioneren enorm eenvoudig: pak enkel wat u nodig heeft, de rest kan terug in de diepvries. Hiermee minimaliseert u voedselverspilling!

Meer informatie over Ardo? Bezoek onze website!

Diepgevroren groenten, kruiden en fruit

Ardo biedt een breed gamma van vriesverse groenten, fruit, aardappelen, rijst en pasta aan, evenals vriesverse kruiden & ingrediënten. De Ardo groep telt 20 productie-, verpakkings- en distributiesites in 9 Europese landen. Flexibiliteit, markt- en productkennis zijn de hoekstenen van Ardo’s filosofie. Ardo verkoopt 947.000 ton eindproduct wereldwijd met een geconsolideerde omzet van 1,2 miljard euro.

Contactinformatie

Wezestraat 61
8850 Ardooie
België

+3251310621
martijn.schellingerhout@ardo.com
https://ardo.com/nl


Neem contact op met ARDO FOODS NV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!