Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

A&R Textile Group B.V.


Sinds ARTG in 2009 is opgericht door aanvragen uit het Midden-Oosten, of wij hoogwaardige kwaliteit handdoeken en badjassen konden leveren voor de hotelindustrie. Inmiddels is er een enorme groei in het bedrijf ontstaan. Waar we begonnen in het Midden-Oosten met het verkopen van handdoeken aan hotels ging het al snel richting Europa. Een eerste magazijn werd gekocht en er werd een handdoeken lijn ontwikkeld in 13 kleuren. Zowel een 350 als 500 grams serie kwamen op voorraad te liggen in ons magazijn onder de rook van Rotterdam. Ook badjassen in dezelfde 13 kleuren werden geproduceerd. Wij hebben gekozen om badjassen te maken in 6 verschillende maten in tegenstelling tot vaak het Öne Size Fits All” systeem wat er veel gevoerd wordt. Geen mens is hetzelfde dus er zijn ook verschillende maten nodig. Onze omvang is veel ruimer waardoor de badjas ook sluit als u zit op een stoel.  Als ook zijn de mouwen langer dan gebruikelijk.

Distributie in Europa

ARTG levert inmiddels aan een groot aantal landen binnen Europa. In veel landen werken we met agenten/groothandels die onze producten aanbieden bij hun klanten.

Magazijn

In de herfst van 2016 heeft er een grote verhuizing plaatsgevonden. De inmiddels 3 magazijnen zijn ingeruild voor 1 groot magazijn. Hier kunnen we blijven groeien en zorgen dat we voldoende voorraden hebben om direct aan alle vraag te voldoen.

Ontwikkeling

ARTG blijft ontwikkelen en produceren om aan onze hoge kwaliteitseisen te kunnen voldoen. Wij houden een strenge controle op de fabrieken, kleuren en arbeidsvoorwaarden. Kinderarbeid is niet toegestaan. Wij werken niet met subcontractors maar uitsluitend met gecertificeerde bedrijven.


Neem contact op met A&R Textile Group B.V.

Berichten van A&R Textile Group B.V.Nog geen berichten gepost door A&R Textile Group B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht