Apprendo B.V.


Apprendo Horeca is hét alles-in-1 platform voor horecaondernemers. Wij maken jouw werk als horecaondernemer graag zo makkelijk, leuk en efficiënt mogelijk. En geloven dat het altijd beter kan. Voor de ultieme horecabeleving, customer satisfaction en… maximaal rendement.

Van preboarding, opleiding en toetsing, tot en met volledig gedigitaliseerde werkprocessen, communicatie en monitoring. Door de uniforme, online inwerkformule train en toets je al je medewerkers op dezelfde manier. Op elk device, waar en wanneer ze maar willen. Zij worden op een speelse, uitdagende manier getraind, en jij volgt de resultaten eenvoudig via je dashboard. Easy. Toch? Met Apprendo Horeca houd je alles centraal, ben je volledig in control en maak je je leven een stuk makkelijker. En die van je medewerkers ook!

Contactinformatie
contact@apprendo.nl
https://apprendo.nl/


Neem contact op met Apprendo B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!