Jouw innovatie in de Spotlights?! Meld je hier aan voor de Horecava Innovation Awards

Appelaere


De Appelaere is een familiebedrijf uit Zeeland. Met veel liefde voor onze producten brengen we sinds 1995 fruitsappen van de allerbeste kwaliteit op de markt: Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere. Bent u horecaondernemer of heeft u een winkel of speciaalzaak? Met de Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere kiest u voor iets speciaals! Uw klanten zullen het op prijs stellen als onze producten bij u verkrijgbaar zijn. Kortom, De Appelaere biedt een veelzijdige toevoeging aan uw assortiment. Onze producten hebben een unieke uitstraling en passen perfect binnen een moderne, gezonde leefstijl met gevarieerde, evenwichtige keuzes in voeding.

Voor de horeca

De verkoop van onze fruitsappen gaat via de groothandel. Wilt u laten zien dat u producten van De Appelaere in huis hebt? Wij hebben diverse promotiematerialen, zoals glazen, viltjes, posters en folders.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Appelaere

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava RAI Amsterdam van RAI Amsterdam in Amsterdam

    Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

    10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!