Appelaere


De Appelaere is een familiebedrijf uit Zeeland. Met veel liefde voor onze producten brengen we sinds 1995 fruitsappen van de allerbeste kwaliteit op de markt: Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere. Bent u horecaondernemer of heeft u een winkel of speciaalzaak? Met de Appelaere, Perelaere en Sinaasappelaere kiest u voor iets speciaals! Uw klanten zullen het op prijs stellen als onze producten bij u verkrijgbaar zijn. Kortom, De Appelaere biedt een veelzijdige toevoeging aan uw assortiment. Onze producten hebben een unieke uitstraling en passen perfect binnen een moderne, gezonde leefstijl met gevarieerde, evenwichtige keuzes in voeding.

Voor de horeca

De verkoop van onze fruitsappen gaat via de groothandel. Wilt u laten zien dat u producten van De Appelaere in huis hebt? Wij hebben diverse promotiematerialen, zoals glazen, viltjes, posters en folders.


Neem contact op met Appelaere

Berichten van AppelaereNog geen berichten gepost door Appelaere

Ervaringen van anderen 1 ervaring

Totaal indruk:
10/10

    Door: Horecava

    Fijne leverancier! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je (h)eerlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen! 😉

    10/10

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht