Antoine N.V.


Daag ons uit met uw projecten en visies, wij zorgen ervoor dat uw droom uitkomt. Opgericht in 1932, met meer dan 85 jaar ervaring, is Antoine een familiaal bedrijf en hoofdspeler in de industrie van de tapuitrusting. Ons doel is om uitrusting te vervaardiging die het bier aan de consument kan brengen zoals het werd geproduceerd door de Brouwer, met alle kwaliteiten en de beste smaak.

Om het perfecte glas bier op te dienen, zult u de beste uitrusting en vaardigheden “know how” nodig hebben. Ons gamma producten en designs volgen steeds de vraag van ons cliënteel. Onze Research & Development afdeling probeert steeds op de markt te innoveren. Onze volledig opgeleide en geschoolde technici kunnen omgaan met alle types tapuitrusting.

Contactinformatie
info@antoinebelgium.be
https://www.antoine-belgium.com/nl/


Neem contact op met Antoine N.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!