ANP


Horecava is een unieke samenwerking aangegaan met ANP. Dagelijks delen we samen het laatste horecanieuws. Je vindt dit op de nieuwspagina met de tag ANP.

Sinds de oprichting in 1934 maakt het ANP zich hard voor feitelijk gecheckt nieuws vanuit één onafhankelijke bron, zodat elk medium hierop kan bouwen. Van radioberichtgeving in de jaren 30 en de oprichting van een eigen beeldbank in 1946, tot de komst van het internet in de jaren 90. Nieuws consumeren verandert vanaf dat moment en online nieuwsverspreiding wordt de norm. Nu is het ANP een innoverend nieuwsbedrijf, dat aan de slag gaat voor iedere organisatie die nieuws wil benutten.

Nieuws om optimaal te benutten.

Van tekst tot video: het nieuws komt in vele vormen waar jij op kunt bouwen. Gebruik deze feiten als basis voor je berichtgeving, de groei van je organisatie of het vormen van je nieuwe strategie. Ook het ANP maakt zich klaar voor nieuwe vormen van nieuwsvoorziening dat zich aanpast aan ieder medium waar je het consumeert. Van AI en robotjournalistiek tot podcasts.

Feitelijke juistheid gegarandeerd.

Dagelijks gaan er 250 medewerkers voor je aan de slag met de basis van het nieuws. Teams van researchers en redacteuren checken de binnenkomende ontwikkelingen, geruchten, tips, persberichten, andere mediaberichten, verifiëren dit bij de betreffende instanties of personen en maken het als bericht pas voor jou beschikbaar als de feitelijke juistheid gegarandeerd wordt. Eerder komt het niet bij je terecht.

Aannames en onjuistheden worden in de huidige maatschappij steeds vaker gebruikt als ‘bron’ voor nieuws. Daarom is het, juist nu, van belang dat je kunt vertrouwen op een onafhankelijke bron die betrouwbaar nieuws levert.

Contactinformatie
info@anp.nl
https://www.anp.nl


Neem contact op met ANP

Berichten van ANP
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!