Anda NV


Dankzij de natuurlijke grondstoffen, de verse ingrediënten en groenten garandeert Anda u een constante, eerlijke kwaliteit. De natuurlijke home-made smaak van onze sauzen wordt dan ook bereikt door de selectie van de allerbeste grondstoffen die moeten voldoen aan volgende criteria:

  • Geen toevoeging van smaakversterkers*, kunstmatige kleurstoffen en aroma’s
  • Gezonde en natuurlijke ingrediënten
  • GMO- vrije plantaardige olie
  • Eigeel van kippen uitsluitend plantaardig gevoederd
  • Aankoop grondstoffen van kwalitatief betrouwbare leveranciers, niet de goedkoopste.

Het mengen, koken, homogeniseren, vullen en verpakken vindt plaats in ons eigen productiebedrijf te Boortmeerbeek en dit alles met respect voor traditie.

Elke stap in dit productieproces wordt gecontroleerd, getraceerd en geanalyseerd volgens het HACCP-kwaliteitssysteem. Hierdoor blijft het hoge kwaliteitsniveau van de Anda-producten gegarandeerd.

Na deze talrijke criteria, hebben wij het voorrecht U een product aan te bieden welke veel gevraagd wordt onder het cliënteel. We zullen echter niet bezwijken aan de vele vragen tot massaproductie en massaverdeling aangezien wij Uw privépartner willen blijven in de horecasector!

Anda, dat begin jaren ’80 is opgericht, werd naarmate de jaren vorderden een belangrijke en onmisbare partner in de horeca! Wij bieden U een breed gamma welke zal voldoen aan alle behoeften van Uw klanten, succes gegarandeerd!!!

Contactinformatie
info@andasauces.be
http://www.andasauces.be/


Neem contact op met Anda NV

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!