Amzterdamit™


Amzterdamit heeft jarenlang onderzoek gedaan naar en ontwikkeling van 0,0 alcoholvrije dranken. Het bereiken van de perfecte smaak en balans van alcohol en gevoel was geen gemakkelijke taak. Wij zijn echter van mening dat we de juiste balans hebben gevonden.

Amzterdamit is gestart in 2018 en is een van de snelstgroeiende drankenbedrijven ter wereld. Met hoog aangeschreven barmannen, chef-koks en professionals op het gebied van eten en drinken die het merk en zijn producten steunen, is het de toekomst van 0,0

Naast het 0.0-assortiment hebben we ook dranken met een laag alcoholgehalte gelanceerd om van te genieten. Met ingewikkelde ontwikkeling zijn deze ‘kant-en-klare’ producten een wereldwijde sensatie. Of je nu op een feestje bent of een verjaardagslunch, de alcoholarme mixdrankjes zijn geschikt voor de gelegenheid.

Contactinformatie

https://www.amzterdamit.com/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!