Amuse


Met Amuse een topavond voor gast én ondernemer:
Er is gelachen, genoten en geproost. Iemand uit het gezelschap noemt de avond zelfs onvergetelijk. Dat lag niet alleen aan het gezelschap, het lekkere eten en de vriendelijke bediening. De avond klopte, omdat ook de details klopten. Het zijn immers de kleine dingen die van een leuke avond een top-avond een topavond maken en die bijna altijd draaien om het afstemmen van service op de verwachtingen en wensen van de gast. Het gevoel dat je als gast begrepen wordt, dat je krijgt wat je vooraf verwacht had en op het moment dat jij dat wilt, zorgt op voorhand al voor een geslaagde avond. En een topavond voor de gast is een topavond voor de ondernemer.

Met de Amuse-app krijgen gasten en horecaondernemers een ultieme grip op verwachting en beleving. Geboren uit de gedachte dat de beste verbetering in de details zit, is Amuse dé interactieve entree naar een onvergetelijke horeca- en gastbeleving. Amuse geeft de gast de mogelijkheid om zijn of haar avond naar eigen wens te finetunen. En biedt jou als horecaondernemer wat je nodig hebt om de service 100% op jouw gast af te stemmen.

Contactinformatie
info@amuse-menu.nl
https://aanmelden.amuse-menu.nl/


Neem contact op met Amuse

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!