Ammirato Caffè


Ammirato Caffè betekent echte koffie met smaak. Met stijl. Met klasse. Wij melangeren onze koffies met de allergrootste zorg op basis van de beste Arabica bonen, geteeld in hooggelegen gebieden. Alles natuurlijk ambachtelijk gebrand en voorzien van een flinke scheut aandacht. Daarom is het niet verwonderlijk dat wij het perfecte totaalpakket bieden door middel van de vier pilaren van de koffiewereld: heerlijke koffie, bijproducten, hoogwaardige automaten en prima service.

Naast het bieden van hoogwaardige kwaliteit koffiemachines en de heerlijkste koffie, streeft Ammirato Caffè ook naar perfecte service. Wij geloven dat iedereen recht heeft op perfecte koffie en uitstekende service. Zo zorgen wij voor de juiste installatie van uw espressomachine, service, preventief onderhoud en het verhelpen van storingen aan uw koffiemachine. Een service volledig op maat voor uw onderneming.


Neem contact op met Ammirato Caffè

Berichten van Ammirato CaffèNog geen berichten gepost door Ammirato Caffè

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht