Ammirato Caffè


Ammirato Caffè betekent echte koffie met smaak. Met stijl. Met klasse. Wij melangeren onze koffies met de allergrootste zorg op basis van de beste Arabica bonen, geteeld in hooggelegen gebieden. Alles natuurlijk ambachtelijk gebrand en voorzien van een flinke scheut aandacht. Daarom is het niet verwonderlijk dat wij het perfecte totaalpakket bieden door middel van de vier pilaren van de koffiewereld: heerlijke koffie, bijproducten, hoogwaardige automaten en prima service.

Naast het bieden van hoogwaardige kwaliteit koffiemachines en de heerlijkste koffie, streeft Ammirato Caffè ook naar perfecte service. Wij geloven dat iedereen recht heeft op perfecte koffie en uitstekende service. Zo zorgen wij voor de juiste installatie van uw espressomachine, service, preventief onderhoud en het verhelpen van storingen aan uw koffiemachine. Een service volledig op maat voor uw onderneming.

Totaalconcept leverancier van koffie en toebehoren

Leverancier van Ammirato koffie en toebehoren voor de Horeca en zakelijke markt. Tevens verkoop van traditionele koffie espresso machines van het merk Orchestrale

Contactinformatie

Amsterdamseweg 15 E
1422 AC Uithoorn
Nederland

+31852731299
info@ammirato.nl
https://www.ammirato.nl/


Neem contact op met Ammirato Caffè

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!