AMfish


In juni 2019 hebben VisSpecialist Almelo te Katwijk en Van Meines Vis te Amsterdam, met samen meer dan 100 jaar ervaring in vis, de handen ineengeslagen. Het nieuwe bedrijf gaat sindsdien verder onder de naam AMfish. De eigenaren, dhr. Piet Beekhuizen (VisSpecialist Almelo) en dhr. Mick van Meines (Van Meines Vis), blijven als aandeelhouder betrokken bij het bedrijf. Echter, de dagelijkse leiding van AMfish ligt in handen van Frans Kegge (oprichter en voorheen eigenaar van o.a. Polaris).

Binnen AMfish vinden alle productieactiviteiten vanuit één vestiging plaats. Productontwikkeling is een belangrijk begrip binnen de organisatie. Er worden regelmatig nieuwe, unieke recepturen ontwikkeld. Hierbij valt te denken aan delicatessen, eiwitrijke minimaaltijden en nieuwe gebakken visconcepten, zoals het inspelen op de vraag naar glutenvrije producten. Wij leveren maatwerk, of het nu gaat om het aantal stuks per verpakking of het leveren van verse dan wel diepgevroren producten. In de productiekeuken worden producten ontwikkeld, gestoofd en gegrild. Authentiek, ambachtelijk en vernieuwend. Gebakken vis wordt geproduceerd middels volautomatische baklijnen en daarna direct terug gekoeld, gewogen en verpakt.

Contactinformatie
info@amfish.nl
https://amfish.nl/


Neem contact op met AMfish

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!