Ambiance-Horeca


Als Horeca ondernemer weet je als geen ander wat de uitstraling van jouw bedrijf doet voor de omzet die jij maakt. Als groothandel hebben wij ons gespecialiseerd in tafelaankleding (denk hierbij aan kaarsen en servetten) waarbij we vooral gericht zijn op het personaliseren van jouw servetten en bestek zakjes.

Tevens leveren wij diverse porselein merken tegen zeer gunstige voorwaarden en leveren wij wijnglazen met jouw logo op schenkmaat zodat jij het hoogste rendement kan halen per wijn fles.

Sinds Mei 2019 zijn wij partner geworden van het Horecaadviesbureau.nl. Via deze weg konden wij onze klanten voorzien van advies en begeleiding bij financieringen en makelaardij.

Of je nu opzoek bent voor een financiering van een nieuw te starten horeca bedrijf of een her financiering van jouw huidige financiering Wij kunnen jou hier in begeleiden en gaan door het brede netwerk verder waar banken stoppen.Tevens zijn wij door onze jaren lange ervaring de partner voor horeca makelaardij. Door ons brede netwerk en kennis van zaken kunnen wij jou daarbij volledig ontzorgen en helpen.

Vanaf 1 juni 2020 werken wij niet meer onder de naam Horeca advies bureau maar zijn wij zelfstandig verder gegaan onder de naam Ambiance Horeca & Advies.


Neem contact op met Ambiance-Horeca

Berichten van Ambiance-HorecaNog geen berichten gepost door Ambiance-Horeca

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht