Alto-Shaam Benelux


Alto-Shaam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van kookapparatuur en kooksystemen die de kern vormen voor succesvolle en winstgevende foodservice programma’s in de verschillende bedrijfstakken van de commerciële voedselbereiding. Onze producten, die geleverd worden aan zeer uiteenlopende markten, garanderen het behoud van de voedselkwaliteit, dragen bij aan de terugdringing van afval en vermindering van energiekosten wat een snel rendement op de investering oplevert.

Alto-Shaam is niet alleen specialist in holding apparatuur, maar heeft ook een breed aanbod aan combisteamers, rookovens, rotisserie-ovens, gekoelde buffetwagens en verkoopvitrines. Alto-Shaam hecht veel waarde aan de ontwikkeling en verbetering van haar apparatuur en is daarbij voortdurend op zoek naar nieuwe innovatieve toepassingen. De combisteamers van Alto-Shaam hebben bijvoorbeeld een aantal extra functies zoals de mogelijkheid om zowel koud als warm te roken, cook & hold, pauze-, terugkoel- en droogfunctie. Zo hebben de nieuwe modellen rotisserie-ovens nu ook een automatisch reinigingsprogramma. Ons aanbod bain-maries is uitgebreid tot ruim achtenveertig verschillende modellen. Alto-Shaam levert een breed gamma aan kwalitatieve, innovatieve en technisch zeer hoogstaande producten.


Log in om een berichtje te sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met Alto-Shaam Benelux

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!