AllSens B.V.


Met geurmarketing creëert u een omgeving waarin de klant zich prettig, fris, energiek, positief en ontspannen voelt. Aangename geuren geven het humeur een flinke boost.

Gebruik geur in uw marketingmix, zorg voor een optimale winkelbeleving, laat uw gasten relaxen, stimuleer uw personeel, maak een energieke ambiance… ontdek ook de kracht van geurmarketing!

Wanneer men een hotel betreed worden alle zintuigen geprikkeld. Geurbeleving speelt in op het sterkste zintuig van gasten; reuk. Het roept meteen herinneringen en emoties op, waardoor dat moment een ware belevenis wordt.

Geurbeleving in hotels creëert een perfecte ambiance, verhoogt loyaliteit en terugkeer intentie van gasten, en overtreft de verwachtingen van de gast. Het zorgt voor een diepere band tussen het hotel het haar gasten.

Contactinformatie
welcome@allsens.nl
https://www.allsens.nl/


Neem contact op met AllSens B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!