Akom Ankla Oldenzaal bv


AKOM Ankla Oldenzaal BV is een internationale leverancier op het gebied van vruchtensap en -nectar, limonade, siroop, vitamine drink, sportdrank, ijsthee, smoothie en zo veel meer. Met ruim 30 jaar ervaring weten wij als geen ander wat u als klant belangrijk vindt in zowel de retail, groothandel als het Out–of–Home kanaal. Wij exporteren naar diverse landen, waaronder Nederlandse Antillen, Suriname en West-Afrika. De Duitse markt wordt door onze zusteronderneming Global Drink Service GmbH beleverd.

Wij bieden een verrassend assortiment

Door nauwe samenwerking met onze fabrikanten zijn wij in staat om een verrassend assortiment dranken aan te bieden. Deze voldoen uiteraard aan alle geldende wetgevingen en zijn voorzien van de bijbehorende certificeringen zoals IFS. Ons assortiment bestaat uit de merken Tasting Good, Fruit Action, Sun d’Or, Niederrhein Gold, Bertrams en Glockengold. Daarnaast leveren wij Private en Fancy Labels voor verschillende bedrijven in binnen- en buitenland.

De logistiek hebben wij zelf in de hand en zijn hierdoor een flexibele en betrouwbare zakelijke handelspartner. Wij werken met GS1 DAS, PS in Foodservice en EDI zodat een volledige en juiste artikelinformatie en snelle afwikkeling van order tot facturatie is gegarandeerd.

Jaarlijks verkoopt AKOM ruim 33.000.000 pakken, flessen en cans sappen, siropen, mineraalwater en overige drinks.

Contactinformatie
info@akomoldenzaal.nl
https://www.akomoldenzaal.nl/


Neem contact op met Akom Ankla Oldenzaal bv

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!