AKE Ideal NordCap


De producten van AKE en Ideal zijn premiummerken op het gebied van koel-, en warmtetechniek. Daarnaast bevat NordCap een compleet assortiment voor de gastronomie, catering-, horeca en winkelinrichting. Onze organisatie is diep geworteld in de wereldwijde foodservicemarkt en met de producten die wij leveren en produceren maken wij het verschil.

AKE-Ideal

Sinds de oprichting in 2011 van AKE-Ideal Nederland, importeren wij vanuit de fabriek in Oostenrijk -exclusief voor Nederland- hoogwaardige koel- en warmtetechniek geïntegreerd in allerlei Inox/RVS-constructies. Onze producten worden bij diverse retailers in verschillende branches geplaatst, zoals ‘to-go’ stores, hotel/restaurants en bars/cafés. Tijdens evenementen, maar ook op high traffic locaties, zoals bv. een luchthaven worden onze producten veelvuldig ingezet. Denk hierbij aan drankenkoelingen, koel- en vriesmeubelen, (selfservice)vitrines, wand- en wijnkoelingen en ijsmeubelen.

 

Nordcap

Dé groothandel en fabrieksvertegenwoordiging voor commerciële koeltechniek, kook- en spoelapparatuur, al meer dan twee decennia op de markt. Met meer dan 6.000 artikelen bevat onze collectie het compleetste assortiment voor de gastronomie, catering- en horecabedrijven en de winkelinrichting. Wij onderscheiden ons door vier factoren: advies en kwaliteit, in combinatie met voorradige producten en service. Op deze manier vertrouwen steeds meer klanten op ons! Of het nu om de vakhandel gaat, om planners, architecten of de industrie: ze hebben allemaal in de loop der tijd geprofiteerd van de deskundigheid en continuïteit van NordCap. Maar naast continuïteit wordt er ook altijd innovatie verlangd. Vooral bij speciale oplossingen op maat o.a. voor de winkelinrichting staan we onze partner terzijde met raad en daad. Bovendien worden energiezuinige oplossingen steeds belangrijker. Vandaag de dag zijn we op dit gebied al met een groot aantal innovatie technologieën uitstekend opgesteld en willen we ook in de toekomst voorop lopen.

Merken

Wij vertegenwoordigen zeer gerenommeerde merken van fabrikanten van koel- en vriesapparatuur, zoals: Ake-Ideal, Alpeninox, ISA, Mercatus, NordCap, Oscartielle, Moretti-Forni. Naast onze stekkerklare producten kunnen wij ook diverse koel- en vriesoplossingen op maat aanbieden met bijbehorende logistieke diensten.

We care for food

Voeding zorgt voor onze gezondheid, biedt geborgenheid en gezelligheid. AKE-Ideal Nordcap hecht dan ook groot belang aan de manier waarop levensmiddelen worden bewaard, opgeslagen, gekoeld en verwarmd. Onze premiummerken zorgen ervoor dat wij zeker weten dat levensmiddelen een optimale behandeling krijgen en onze mensen doen er alles aan om de kwaliteit hiervan zo lang mogelijk te behouden. Dankzij onze producten kunnen wij het verschil maken. Voor gastronomie, catering, horeca én winkels.
Zorgen voor goed voedsel is namelijk zorgen voor mensen: voor onze medewerkers, onze relaties en hun eindgebruikers, de consumenten. Wij zijn er ook trots op dat we zo veel betrokken en getalenteerde mensen tot ons team kunnen rekenen. Samen met hen investeert AKE-Ideal Nordcap in de toekomst. Voor ons bedrijf, voor onze medewerkers en voor volgende generaties. Dat zit in ons DNA. We care for food!

 

We Care for Food

Contactinformatie
sales@nordcap.nl
https://www.ake-idealnordcap.nl/


Neem contact op met AKE Ideal NordCap

Berichten van AKE Ideal NordCap
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!