Horecava schuift door naar het voorjaar

AK Food International


AK Food International is een bedrijf gevestigd in Rotterdam. AK Food wordt beheerd door eigenaren die meer dan 30 jaar ervaring hebben met niet alleen expertise in voedselverwerkende industrie maar ook in dairy (melk) en andere voeding gerelateerde industrie van over de hele wereld.

AK Food International heeft contacten met pulp fabrikanten in India en andere buitenlandse fabrikanten op basis van houderschap zodat u de producten voor de beste prijs en kwaliteit kunt krijgen.
Ook gebruiken we deze gelegenheid om u uit te nodigen naar één van onze faciliteiten op uw gemak.

AK Food International verlangd naar onze voortgezette relatie en verzekerd u AK van onze persoonlijke steun en aandacht. Met onze faciliteiten (met allerlei soorten certificaties) in India, Turkije & Zuid-Amerika kunt u verzekerd zijn van ons werk.


Log in om snel en direct een persoonlijk bericht te kunnen sturen naar deze leverancier.
Neem contact op met AK Food International

Deel je ervaring Doe mee

Door: Horecava van RAI Amsterdam in Amsterdam

Mooi bedrijf! Heb jij als horeca professional ook ervaring met deze leverancier? Laat dan hier je persoonlijke reactie achter zodat we alle ervaringen kunnen verzamelen en delen!

10/10

Deel je ervaring over deze leverancier

Log in om een reactie achter te laten


Inloggen
Account aanmaken
Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!