Affomo Foodtrailers B.V.


Affomo foodtrailers is geboren in september 2015. Affomo foodtrailers heeft haar naam te danken aan haar bestaansreden namelijk; iedereen kunnen voorzien van een betaalbare (affordable), volledig modulaire (modular) foodtrailer. Toen we deze twee speerpunten combineerde, wisten we onze naam: Affomo.

Het viel ons op dat er al jaren uitsluitend vierkante verkoopwagens te verkrijgen waren. Wij van Affomo vinden dat een foodtrailer ook écht karakter uit moet stralen. Om deze reden zijn we op zoek gegaan naar foodtrailer met karakter en een retro uitstraling waar iedereen blij van wordt. Ons huidige assortiment representeert onze visie en gedachtegang over foodtrailers. Dit kan omschreven worden als uniek en karaktervol met een eigen touch.

Maanden aan voorbereiding heeft Affomo foodtrailers gemaakt wat het vandaag de dag is. We worden omschreven als betaalbaar, volledige kennis van zaken maar vooral oog voor detail. Daarnaast houden we van een persoonlijke aanpak, om onze klanten zo goed mogelijk te begrijpen en ons volledig in te kunnen leven in het gewenste concept.

Doordat we een nauwe relatie onderhouden met onze fabrikant, kunnen we je trailer voorzien van alle gewenste aanpassingen, denk hierbij aan afmetingen/hoogtes van de werkbanken, gewenste elektra- en watervoorzieningen en diverse andere mogelijkheden.

Om deze relaties te onderhouden gaan we regelmatig op bezoek bij onze fabrikant om de nodige aanpassingen, verbeteringen én innovaties te bespreken en toe te passen.

Contactinformatie
contact@affomo-foodtrailers.com
https://www.affomo-foodtrailers.com/


Neem contact op met Affomo Foodtrailers B.V.

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!