Fine Dining & Living


Sinds decennia ontwikkelt en verdeelt Aerts NV huishoud-, tafel- en geschenkartikelen van hedendaagse merken zoals Salt&Pepper en Yong. Naast de retailactiviteiten is de onderneming zich sinds 2016 met de succesvolle merken CHIC en F2D ook sterk gaan toeleggen op het professionele horecasegment, waar de evoluties in kleuren en materialen elkaar nog sneller opvolgen.

Aerts maakt sinds maart 2017 deelt uit van het BSCI (Business Social Compliance Initiative). Dit is een toonaangevend supply chain management systeem dat bedrijven ondersteunt om zich mee te engageren voor betere arbeidsomstandigheden in hun wereldwijde toeleveringsketen. BSCI biedt bedrijven een gemeenschappelijke gedragscode en een stappenplan dat op alle sectoren en productielanden van toepassing is.

Door zijn jarenlange ervaring in het ontwikkelen en produceren van tableware products is Aerts NV ook de ideale partner voor custom made projecten. Het klantensegment dat zich binnen deze categorie bevindt zijn onder andere enkele gerenommeerde retail- en horecabedrijven waarvoor Aerts projecten tot stand brengt van A tot Z.

Aerts biedt eigentijdse, competitieve producten die een breed publiek aanspreken. Met de vernieuwende, maar toch toegankelijke designs van de door hen verdeelde producten speelt Aerts gretig in op de behoeften van elke consument. De gevarieerde collectie, met verrassende materiaalkeuzes en een uitgebreid kleurenpalet, laat geen enkele ruimte onberoerd. Het gevarieerde aanbod van Aerts weerspiegelt zich in de brede merkenportefeuille die het bedrijf tot op heden bezit.

Ontwikkelt tafel-, horeca- & geschenkartikelen.

Fine Dining & Living brengt fijne, eigentijdse en doordachte servies-, woon- en decoratiemerken samen (FIne2Dine, CHIC, BonBistro, Salt&Pepper, S|P Collection, ONA). Elk van deze merken biedt mooie producten aan die gebaseerd zijn op innovatie en creativiteit, zonder daarbij het gebruiksgemak uit het oog te verliezen.

Contactinformatie

Herentalseweg 66
2440 Geel
België

+32(0)14242903
info@aertsnv.be
https://www.aertsnv.eu/nl/?___from_store=aerts_en_eu


Neem contact op met Fine Dining & Living

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!