ABS Old Dutch Distillers


Geschiedenis
Een schuur, die gebouwd was achter de oude molen, in het noordelijke gedeelte van Rotterdam is de plek waar de Old Dutch Distillers is begonnen met het distilleren van Vodka en Genever. Dit is allemaal begonnen in een oude afgedankte ketel, die door een vriend uit Schiedam is gevonden en gerepareerd.

Herman “Old Dutch” de Jong werd geboren in 1848. Hij was de tweede kind van een groot gezin dat woonde in het Noorden van Rotterdam. Zijn vader was een schipper met een behoorlijke lust voor drank. Mede hierdoor is zijn interesse in de drank aangewakkerd. Hij is op vroege leeftijd in de voetsporen van zijn vader gestapt, en begon met het werken op een schip. Doordat hij dit een aantal jaren heeft gedaan, kwam hij in contact met vele lokale producten waarmee hij steeds iets nieuws probeerde. Dit was het voorwerk van Old Dutch Distillers.

Hij ging samen met zijn toenmalige vriend die techneut was , de gevonden stookketel repareren en uit proberen , nadat hij diverse distillaten had ontwikkeld met smaak specerijen en kruiden ging hij op pad in Rotterdam en ook daarbuiten met zijn reizen op de internationale wateren, en ruilde in begin zijn flessen tegen andere produkten om zo de kosten ook laag te houden .


Neem contact op met ABS Old Dutch Distillers

Berichten van ABS Old Dutch DistillersNog geen berichten gepost door ABS Old Dutch Distillers

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring met deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht