Abma’s B.V.


We maken olijfolie & azijn in bijzondere smaken en houdbare tomatenproducten. Daarnaast hebben we heerlijke aanvullende olijfolie en azijnproducten uit Zuid Europa.

In Nederland hebben steeds meer mensen aandacht voor goed eten. Wij dragen bij aan deze beweging: mensen meer smaakvolle en gezonde producten laten kopen en opvoeden met goede smaken. De kruiden telen we zelf. We plukken en verwerken ze meteen. De tomaten oogsten we als ze rijp zijn, dan hebben ze de beste smaak.

Al vanaf mijn jonge jeugd teel ik groenten en kruiden. Mijn opa was groenteteler in de Beemster. Ik kwam er als kind heel vaak, had er zelfs mijn eigen stukje tuin. Mijn oma kookte met de producten die mijn opa teelde. Daar leerde ik: Als je goede smaken combineert krijg je de lekkerste gerechten.

Ik hield ook altijd groente en kruiden over. Verspilling, daar kan ik erg slecht tegen. Ik vond het prachtig om daar houdbare smaakvolle producten van te maken. Goede smaak, teeltwijze en traceerbaarheid zijn voor mij echt speerpunten.

Walter Abma


Berichten van Abma’s B.V.Nog geen berichten gepost door Abma’s B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht