Abma’s B.V.


We maken olijfolie & azijn in bijzondere smaken en houdbare tomatenproducten. Daarnaast hebben we heerlijke aanvullende olijfolie en azijnproducten uit Zuid Europa.

In Nederland hebben steeds meer mensen aandacht voor goed eten. Wij dragen bij aan deze beweging: mensen meer smaakvolle en gezonde producten laten kopen en opvoeden met goede smaken. De kruiden telen we zelf. We plukken en verwerken ze meteen. De tomaten oogsten we als ze rijp zijn, dan hebben ze de beste smaak.

Al vanaf mijn jonge jeugd teel ik groenten en kruiden. Mijn opa was groenteteler in de Beemster. Ik kwam er als kind heel vaak, had er zelfs mijn eigen stukje tuin. Mijn oma kookte met de producten die mijn opa teelde. Daar leerde ik: Als je goede smaken combineert krijg je de lekkerste gerechten.

Ik hield ook altijd groente en kruiden over. Verspilling, daar kan ik erg slecht tegen. Ik vond het prachtig om daar houdbare smaakvolle producten van te maken. Goede smaak, teeltwijze en traceerbaarheid zijn voor mij echt speerpunten.

Walter Abma

Contactinformatie

https://abmas.nl/


Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!