Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

AB Interieurbouw B.V.


Meer omzet, een hoger rendement

Commerciële slagkracht

De werkwijze van AB interieurbouw wijkt in belangrijke mate af van wat gebruikelijk is onder interieurbouwers. Het onderscheidende kenmerk is de pragmatische aanpak. AB interieurbouw ontwerpt en realiseert winkels, kantoren en showrooms met een aantoonbaar betere functionaliteit en een hogere commerciële slagkracht. De missie is duidelijk: zorg voor een hoger rendement uit het beschikbare vloeroppervlak tegen beheersbare kosten.

Altijd in balans

Met meer dan twintig jaar ervaring in de volle breedte van de markt, legt AB interieurbouw het fundament onder een succesvolle exploitatie van de beschikbare (winkel-) ruimte. Ongeacht de omvang van het vloeroppervlak, ongeacht de branche. Dit is wat AB interieurbouw garandeert. Dankzij creatief en innovatief ondernemerschap, zijn functionaliteit en uitstraling altijd in balans. De aansprekende referenties onder de button ‘Onze projecten’ leveren hiervoor het onomstotelijke bewijs.

Turn-key specialist

AB interieurbouw ontwerpt en realiseert winkelinterieurs, kantoren en showrooms voor elke branche. De specialiteit is de allesomvattende turn-key aanpak. Van vloer tot plafond en alles wat daartussen zit. Alles wat nodig is om het assortiment aantrekkelijk te presenteren en de consument te verleiden. Wat de pragmatische aanpak van AB interieurbouw hierin typeert, is het begrip dat de investering in het interieur nooit het doel is, maar een middel. De inbreng van twintig jaar kennis en expertise is hierbij van onschatbare waarde. Het projectteam treedt op als regisseur die de opdrachtgever alle zorg en verantwoording uit handen neemt. Maar boven alles de kwaliteit borgt, de functionaliteit optimaliseert en -met oog voor detail- de esthetische waarde verbetert.

Maatwerk in systeembouw

AB interieurbouw weet het budget beheersbaar te houden. Dit komt door de slimme combinatie van flexibele systeembouw met maatwerk als surplus. Het concept op basis van systeembouw, krijgt met een betimmering een aankleding op maat een stevige upgrade. Dit leidt tot een uniek en onderscheidend ontwerp. Een ruimte waar de consument graag vertoeft en waar het assortiment volledig tot zijn recht komt.


Neem contact op met AB Interieurbouw B.V.

Berichten van AB Interieurbouw B.V.Nog geen berichten gepost door AB Interieurbouw B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht