A-One Arrangements LTD


Ons gasten oproepsysteem is een van de beste oproepsystemen. Met name in ziekenhuizen en horeca wordt deze veel toegepast. Het voordeel is dat gasten en patienten niet op een vaste plek hoeven te wachten maar zich vrij kunnen bewegen. Pas als de gast of patient aan de beurt is wordt hij/zij opgeroepen. Ook personeel kan worden voorzien van een pager zodat ook het personeel kan worden opgeroepen. Tegenwoordig ziet u deze systemen steeds vaker. O.a. bij landelijke vakantieparken, warenhuizen, pizzeria’s, restaurants en zwembaden. Ons systeem is erg geschikt voor restaurants bij zwembaden omdat het als enige IP67 (stof en waterdicht) gecertificeerd is. Dit zorgt er tevens voor dat het zeer goed is schoon te houden. Erg belangrijk voor controle van de VWA.

De EOS (easy order system)is het ideale draadloze oproepsysteem voor de horeca. Het zorgt voor omzetverhoging, productiviteitsverhoging van uw personeel (lagere personeelskosten) en een optimale dienstverlening aan uw gasten. Oproepsystemen zijn in de horeca en zorginstellingen van Azie en Amerika al jaren heel gebruikelijk. In Europa hebben bedrijven nu ook de voordelen ontdekt en is er een enorme groei te zien in de markt. Onze draadloze systemen zijn dan ook marktleider in diverse landen.

Wij zijn exclusief dealer en importeren rechtstreeks van de fabrikant. Door de bijkomende schaalvoordelen leveren wij niet alleen de beste systemen maar ook nog eens tegen de laagste prijs. Wij hanteren dan ook een laagste prijsgarantie!

Contactinformatie
info@draadloosoproepsysteem.nl
http://www.draadloosoproepsysteem.nl/


Neem contact op met A-One Arrangements LTD

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!