A.C. Loogman & Zonen B.V.


Wie aan kwaliteitsaardappelen denkt, kan niet om A.C. Loogman heen. Al sinds 1953 zorgen wij ervoor dat klanten uit alle windstreken kunnen genieten van de beste aardappelrassen, rechtstreeks opgehaald bij de boer en volgens wens door ons verpakt. Dankzij het uitgebreide wagenpark en de hypermoderne, volautomatische verpakkingsmachines kunnen wij grote hoeveelheden leveren in binnen- en buitenland. Maar ook kleinere, regionale afnemers kunnen nog altijd rekenen op onze persoonlijke en betrokken service.

In de afgelopen decennia zijn wij flink gegroeid. Wij zijn een allround aardappelbedrijf met een breed assortiment en groot klantenbestand. Onze Horeca-afdeling ontstond in de jaren ’70. Er was steeds meer vraag naar verse en diepgevroren aardappelproducten vanuit regionale snackbars en cafetaria’s, dat A.C. Loogman besloot om zich ook op de horeca te richten. Er werd gestart met het leveren van geschilde aardappelen in diverse soorten en maten, verse patat en diepvriesfriet. Al snel werd het assortiment uitgebreid en groeide de horecatak. Tegenwoordig is onze horecagroothandel een volwaardige leverancier voor cafetaria’s en restaurants in de omgeving. Daarnaast hebben wij een extra pickuppoint op de Centrale Groothandelsmarkt (Food Center) in Amsterdam.


Neem contact op met A.C. Loogman & Zonen B.V.

Berichten van A.C. Loogman & Zonen B.V.Nog geen berichten gepost door A.C. Loogman & Zonen B.V.

Ervaringen van anderen 0 ervaringen

Laat als eerste je ervaring achter!

Deel je ervaring over deze leverancier

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht