365 Dagen Succesvol


Hoi. Wij zijn David en Arjan en en het is onze missie dat Nederland het gelukkigste land ter wereld is.

Als je ons een paar jaar geleden had verteld wat er in zo’n korte tijd kan gebeuren, hadden we je niet geloofd. Dat we boeken zouden schrijven die bestsellers zouden worden. Dat we online honderdduizenden mensen zouden helpen met hun vragen. Dat we uitverkochte evenementen zouden organiseren op bijzondere locaties zoals de Beurs van Berlage, Afas Live en de bossen in Bant.

Eén ding hebben we de afgelopen jaren geleerd: als je iets echt graag wilt en je kiest een methodiek om er te komen, dan kan alles.

Niet alleen in je hoofd, maar vooral in het echt.

Wat doet 365 Dagen Succesvol?

Om onze missie te bereiken maken we persoonlijke ontwikkeling toegankelijk, leuk, eenvoudig en indrukwekkend. We schrijven boeken, artikelen, organiseren magische events en staan bovenal bekend om onze life-changing programma’s. 365 is voor iedereen die verlangt naar een leuker, gelukkiger en succesvoller leven op de thema’s die er écht toe doen. Te weten: gezondheid, relaties, werk en geld.

Bij 365 geloven wij in samen. 365 Dagen Succesvol is dan ook dé plek voor verbinding & persoonlijke groei.

Alleen samen maken we van Nederland het gelukkigste land ter wereld.

VPRO’s Tegenlicht heeft over ons gezegd: “Met hun boeken en seminars maken David en Arjan heel Nederland gelukkig!”

En laat dat nou precies de bedoeling zijn!

 

We stellen ons in deze video kort aan je voor:

Alles veranderde toen we leerden ondernemen

Voor we het in de gaten hadden, gaven we leiding aan een organisatie met duizend medewerkers en miljoenen omzet. Hoewel het niet was wat we wilden, leerden we over alles wat we uiteindelijk nodig zouden hebben: leiderschap, strategie, marketing, financiën. En vooral over onszelf. Als ondernemer zijn er geen grenzen aan je creatiekracht en dat ontdekken we elke dag opnieuw. Dat betekent overigens niet dat alles wat we doen, lukt (en dat is maar goed ook). Je zou het gestuntel eens moeten zien op sommige dagen. Maar het maakt niet uit, want we hebben een methodiek om altijd naar terug te keren.

We willen onze lessen doorgeven, zodat jij niet dezelfde fouten hoeft te maken als wij. Daarom hebben we 365 Business Tribe opgericht: een lidmaatschap voor ondernemers die willen blijven leren en samen willen groeien naar the next level.

In deze video zie je in vogelvlucht wat we doen in onze 365 Business Tribe.

Let’s meet!

Wil je meer weten over wat 365 Dagen Succesvol voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op www.365dagensuccesvol.nl en www.365businesstribe.nl!

 

Onze missie: samen maken we van Nederland het gelukkigste land ter wereld

Contactinformatie
info@365dagensuccesvol.nl
https://www.365dagensuccesvol.nl/nl/


Neem contact op met 365 Dagen Succesvol

Deel dit bericht
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!