Pssst! Voeg Horecava aan je startscherm toe. Met 1 klik het laatste horecanieuws!

Deelname Horecava 2022

Al ruim 65 jaar is Horecava het nationale trefpunt voor professionals in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Horecava brengt 365 dagen on- en offline vraag en aanbod samen. Ook in deze tijd is Horecava er voor de markt. Door een platform te bieden waar je zowel fysiek als online jouw merk of organisatie aan klanten en stakeholders presenteert, hoogwaardige leads genereert, waar je kennis deelt en langdurige relaties opbouwt. Dit kan hopelijk van 10 t/m 13 januari live tijdens Horecava in RAI Amsterdam en gedurende het hele jaar op horecava.nl

Nieuwe kansen? Ontdek ze op Horecava 2022.

Deze partners zijn al enthousiast

"2020 is een bizar jaar maar samen staan we echt sterk. Dat zie je ook elk jaar op de Horecava, hét contactmoment om de branche te ruiken, voelen, beleven… Zeker nu is het de aftrap van een jaar vol nieuwe kansen."
"Het nieuwe Online Horecava platform is een mooi middel om nieuwe producten te koppelen aan geïnteresseerde ondernemers. Het platform heeft ons dan ook direct al veel aanvragen van klanten uit de horeca opgeleverd."
"Het Online Horecava platform biedt foodservice kansen om van elkaar te leren en inzichten met elkaar te delen! Werken met het platform gaat makkelijk. Het is gebruiksvriendelijk en biedt kansen om eigen content te creëren en te beheren."
"Hier staan onze distributeurs en onze doelgroep komt hier, dus het komt allemaal mooi samen."
"Het online platform geeft zichtbaarheid aan onze oplossingen op een online high traffic locatie. Content plaatsen en beheren in het CMS is gemakkelijk en het is een welkome aanvulling qua verbinding tussen leverancier en de horeca."

Exposeren op Horecava

Tijdens Horecava ontmoet je in 4 dagen de foodservice professionals. Op dit event kom je in contact met potentiële afnemers en heb je de mogelijkheid je producten en diensten aan diverse doelgroepen te tonen: jouw merk of dienst staat in de schijnwerpers. We bieden verschillende mogelijkheden om jouw doelstellingen te verwezenlijken: van beursstand tot promopoint en van partnership voor theaterprogramma tot bestickering van entreedeuren en website banners. Interesse in de mogelijkheden? We denken graag met je mee!

Horecava en RAI streven naar een veilige en gezonde omgeving voor ons allemaal. Een veilige beurs neerzetten doen we samen en alleen als het mogelijk is binnen de richtlijnen van het RIVM.

Waarschuwing voor exposanten

Tarieven Horecava 2022

Rebook tarief €171,-

Geldig t/m 26 februari 2021

Early bird €178,-

Geldig t/m 26 mei 2021

Regulier € 190,-

Geldig vanaf 27 mei 2021

Jouw merk 365 dagen per jaar online!

Op Horecava.nl zijn jouw merken en producten het gehele jaar zichtbaar. Het is hèt onafhankelijke online trefpunt waar foodservice professionals horecanieuws, -kennis en inspiratie én een groot aanbod van leveranciers en producten vinden. We creëren het hele jaar toegevoegde waarde, aandacht, leads en zichtbaarheid voor jouw organisatie, je merk en je producten. Jouw bedrijf mag niet ontbreken! Voor nog geen duizend euro heb je al een jaar lang een online starterspakket.

Pakketprijzen Horecava Online het hele jaar door

Je kunt op elk gewenst moment instappen. Je hebt hierbij keuze uit de volgende pakketten. Bekijk de inhoud voor de invulling van het pakket.

Online Starterspakket
€995,-
per jaar
Inhoud en voordelen
Starterspakket

Online Deelname

€995,-

per jaar

Online Brandingpakket
€2.495,-
per jaar
Inhoud en voordelen
Brandingpakket

Online Deelname

€2.495,-

per jaar

Online Leadgen pakket
€4.995,-
per jaar
Inhoud en voordelen
Leadgen pakket

Online Deelname

€4.995,-

per jaar

Online Leadership Pakket
€7.495,-
per jaar
Inhoud en voordelen
Leadership Pakket

Online Deelname

€7.495,-

per jaar

Voordelen Horecava Online

  • Plaats zelf je eigen nieuwsberichten Door deel te nemen aan het Horecava platform sta je zelf aan het roer en kun je zelf je eigen nieuwsberichten plaatsen. Vergroot je zichtbaarheid en creëer traffic naar je website.
  • Het hele jaar online zichtbaarheid Enerzijds natuurlijk handig om je online zichtbaarheid te vergroten, maar ook zeker effectief om het hele jaar door een boost te geven aan je Google Ranking door online linkbuilding!
  • Linkbuilding met Horecava.nl Makkelijker gevonden worden in Google? Door deelname aan het Horecava platform creëer je extra verwijzingen naar je eigen website en profiteer je van het sterke Horecava merk.
  • Presenteer je bedrijf en producten Horeca ondernemers zijn dagelijks op zoek naar nieuwe bedrijven, innovaties en producten waarmee ze zich kunnen onderscheiden. Presenteer online je innovaties en creëer leads.
  • Koppeling met PS in Foodservice Of je nou 1 product of je hele assortiment wilt presenteren. Door onze koppeling met PS in Foodservice heb jij het zo gefixt! Presenteer je producten en stimuleer de interactie!
  • Focus op interactie en leadgeneratie Dat zie je, dat voel je en dat proef je. Zowel door alle contactformulieren als ons nieuwe reviewsysteem. Doe dus mee met online, stimuleer de interactie en creëer meer leads!

Meer informatie en contact

Heb je vragen over deelname aan Horecava of ben je benieuwd naar de online mogelijkheden van Horecava? Bekijk dan de veel gestelde vragen of neem dan contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Demi Ridder Sales Consultant
Eva Hoekstra Sales Consultant


Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht