Waarom jij naar Food & Wine moet
Vraag jij je altijd af wat het verhaal is achter een product en waar ons eten vandaan komt? Ontdek van bron tot bord alles over de ingrediënten, herkomst en het productieproces. Is het je bijvoorbeeld opgevallen dat door de toename van plantaardige voeding, groenten een steeds grotere rol krijgen in onze gerechten? Consumenten worden zich steeds meer bewust van wat zij eten en daardoor veranderen de behoeften. Leer ook hoe je efficiënter gebruik maakt van grondstoffen. Zo verspil je minder voedsel wat kostenbesparing en duurzaamheidswinst oplevert. Laat je bij Food & Wine verder verrassen door de diversiteit in de keuken, van Aziatisch, Libanees en Japans tot Italiaans, Mexicaans en Spaans. En ook wat wijn betreft, verschillende wijn/spijs combinaties, maar ook wijn uit onverwachte streken en landen of juist wijnen van Nederlandse bodem. Alle verhalen komen ook samen tot uitvoering tijdens de verschillende wedstrijden binnen deze haal. Raak geïnspireerd en leer van andere chefs tijdens het NK koken.