Reis en Verblijf

Kom naar RAI Amsterdam

Het aftellen naar Horecava 2023 van 9 tot en met 12 januari is begonnen! Haal alles uit je bezoek aan Horecava en combineer zaken met een bezoek aan de bruisende stad Amsterdam. Onze ervaring leert dat hotels snel volgeboekt raken: zorg er dus voor dat je jouw accommodatie op korte termijn boekt. Ook zetten we de belangrijkste route-zaken voor je op een rijtje gezet, zodat jij jouw route op tijd kan plannen.

 

Eventlocatie RAI Amsterdam

Belangrijk

RAI Hotel Service is de enige officiële housing partner voor alle RAI beurzen, en de meeste andere beurzen, die plaatsvinden bij RAI Amsterdam. De organisatie van Horecava 2023 is geattendeerd op het feit dat er verschillende partijen contact opnemen met deelnemers aan dit evenement om hotel reserveringsdiensten aan te bieden voor Horecava 2023.

Let op; deze bedrijven zijn op geen enkele manier gelieerd aan Horecava 2023 noch hebben ze het recht om de naam of het merk te gebruiken in hun communicatie of om exposanten te benaderen.

Adresgegevens RAI Amsterdam

RAI Amsterdam
Europaplein 24
1078 GZ Amsterdam

Boek nu Vind & boek het perfecte hotel

Horecava Hotel Services

Voor je verblijf in Amsterdam tijdens Horecava is RAI Hotel Services op zoek naar de beste hotels tegen de beste tarieven.

Meer over Hotel Services

Vervoer naar RAI Amsterdam

Met de trein naar RAI Amsterdam

NS-Station RAI Amsterdam ligt op slechts 300 meter van de RAI en heeft regelmatige verbindingen naar Schiphol, Rotterdam, Utrecht, Den Haag en het internationale spoornetwerk. De RAI ligt op slechts een paar minuten lopen van het treinstation RAI Amsterdam.

Met trein naar RAI Amsterdam

Met de auto naar RAI Amsterdam

RAI Amsterdam ligt aan de ringweg A10 (afslag 9) en beschikt over een aantal eigen parkeergarages. Voor navigatiesystemen: Europaplein, 1078 GZ Amsterdam. Het parkeertarief is € 4,50 per uur, maximaal € 27,00 per dag.

Met de metro, tram of bus naar RAI Amsterdam

RAI Amsterdam heeft een goede aansluiting op het metro-, tram en busnetwerk in Amsterdam en omstreken. Metrolijn 52 en tramlijn 4 (halte Europaplein) stoppen voor de deur en vormen een ideale verbinding met het Amsterdamse stadshart.

Met metro, tram en bus naar RAI Amsterdam
Plan je route Meer over vervoer naar RAI Amsterdam

Multifunctionele beurslocatie RAI Amsterdam

RAI Amsterdam gelooft in de kracht van de verbinding. Sinds 1893 zet RAI Amsterdam zich actief in om de juiste context te creëren waarin inspirerende ontmoetingen plaatsvinden en krachtige verbindingen ontstaan.

Eventlocatie RAI Amsterdam

Bezoek bruisend Amsterdam

Deze stad blijft je verbazen met haar adembenemende grachtengordel en prachtige architectuur. Of je nu houdt van winkelen, lekker eten of cultuur: Amsterdam heeft het. Reserveer naast je beursbezoek tijd voor een bezoek aan deze levendige stad.

Beleef Amsterdam
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!