Exposeer op horecava.nl

Horecava staat het hele jaar door in contact met jouw doelgroep, niet alleen in januari op de beurs. Met meer dan 250.000 bezoekers per jaar is de website van Horecava de ideale manier om jouw merk te laden, jouw product onder de aandacht te brengen of meer uit de beursdeelname te halen.

Horecava website artikel

Een featured article op Horecava.nl

Schrijf een artikel over jouw merk, jouw product of iets anders dat je graag bij de doelgroep onder de aandacht wil brengen. Wij plaatsen dit op horecava.nl. Het artikel wordt geredigeerd, we voegen de juiste thematags toe en zorgen er voor dat de SEO dik in orde is. Dit artikel nemen we mee in de nieuwsbrief met een ‘Lees dit ook’ link.

€ 495,-

Banners en ads

Versterk je boodschap met banners en advertenties. Op horecava.nl zijn hier diverse mogelijkheden voor.

Banner op de website (10.000 views) € 300,-
Sitelink advertentie € 250,-
Inline advertentie in een populair nieuwsbericht € 325,-
banner op Horecava

Jouw logo op Horecava.nl

Extra aandacht en meer mensen op de stand krijg je met een logovermelding. Er kan gekozen worden tussen twee posities om jouw merk onder de aandacht te brengen;

  • Logo vermelding boven de deelnemerslijst
    periode: oktober – januari
    Link naar jouw eigen website of een specifieke pagina
  • Logovermelding segmentpagina
    periode: het hele jaar
    Link naar jouw eigen website of een specifieke pagina

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de logo’s op beide plaatsen onder de aandacht te brengen. De prijs is per plaatsing.

€ 350,-

Whitepaper

Thought leadership en leads die echt in jouw product geïnteresseerd zijn creeer je met een goede whitepaper die jouw target groep kan downloaden op Horecava.nl.

De whitepaper wordt gedeeld via onze website en nieuwsbrief. Meer aandacht kan natuurlijk gegenereerd worden met een social post of een banner.

€ 495,-

leadgen horecava

Meer informatie en contact

Heb je vragen over je deelname aan Horecava of bepaalde Media Solutions? Neem dan contact op met onze Sales Consultants. Ons team staat voor je klaar en denkt graag met je mee!

Johan Drent Senior Sales Consultant
Noortje Slootweg Sales Consultant
Andy van Zuidam Sales Consultant
Joey Staats Sales Consultant
Jeroen Dam Sales Executive


De informatie en prijzen genoemd op deze website zijn een indicatie waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. Prijzen kunnen veranderen onder invloed van de tijd van het jaar, of de combinatie waarin producten worden afgenomen. Voor een sluitende offerte neemt u contact op met één van onze sales consultants. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!