Beursprofiel Horecava 2023

Doelgroep – bezoekers

Al 65 jaar de horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. De bezoeker van Horecava is een professional die blijft innoveren en altijd op zoek is naar de nieuwste trends op het gebied van food, drinks, design en techniek. Een bezoeker van Horecava is een horecaliefhebber met hart voor haar vak, voor haar zaak en voor de branche. Daarnaast zijn de bezoekers van Horecava beslissers met durf en visie. Horecava is voor hen niet zo maar een uitje. Horecava is de start van het nieuwe horecajaar en de plek om daar de juiste producten en leveranciers bij te vinden.

Exposanten

Door het diverse aanbod aan exposanten is Horecava een one-stop-shop. Je hoeft maar één horecabeurs per jaar te bezoeken om alles te zien, ontdekken en ervaren wat nodig is voor een succesvol horecajaar: Horecava 2023.

Op Horecava 2023 staan exposanten ingedeeld in de volgende thema’s: Food & Wine, Fast Casual, Koude dranken, Warme dranken, Bakkerij & Patisserie, Interieur & Design, Grootkeuken & Apparatuur, Tech & Dienstverlening. Daarnaast is er speciale aandacht voor personeel, start-ups en innovatie.

Feiten en cijfers

  • Horecava bestaat al 65 jaar;
  • Het is de grootste horecabeurs van Nederland;
  • Horecava 2023 is van 9 t/m 12 januari 2023 in RAI Amsterdam;
  • 60.000 bezoekers;
  • +/- 20.000 vierkante meter beursvloer;
  • +/- 600 exposanten.
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!