Belangrijke informatie voor standbouwers

RAI Logistiek Management Systeem
Tijdens Horecava 2023 werken we met een nieuw systeem: RAI Logistiek Management Systeem (LMS). Binnen dit systeem kun jij je registreren voor het laden en lossen van vrachtleveringen. Reserveer vooraf een tijdslot om optimale doorstroming te waarborgen. Een tijdslot reserveren voor opbouw en afbouw kan via deze link.

Laden en lossen
Bij aankomst wordt de boeking gescand en word je direct naar de gereserveerde laad- en loslocatie gestuurd. Tijdens opbouw, afbouw en tijdens alle beursdagen is de RAI geopend vanaf 8:00 uur.

Meer informatie vind je in het verkeersreglement.

Opbouw- en demontagebadges
Het registreren voor een opbouw- en demontagebadge is verplicht om toegang te krijgen tot de hallen, ook voor alle standbouwers en/of leveranciers. Registreer vooraf voor een opbouw- en demontagebadge om wachttijden ter plaatse te voorkomen. Registreren voor een opbouw- en demontagebadge kan via deze link.

Download het verkeersreglement
Download the traffic regulations
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!