Wedstrijden op Horecava

Beleef de zenuwslopende wedstrijden tijdens Horecava in het voorjaar van 2023. Volg de chefs op de voet bij het bereiden van gerechten, raak geïnspireerd van nieuwe smaakexplosies en bijzondere ingrediëntencombinaties.  Hieronder vind je een overzicht van de tot nu toe bekende wedstrijden tijdens Horecava.

Horecava Innovation Awards

Winnaars Horecava Innovation Award 2020

Op Horecava worden de prestigieuze Horecava Innovation Awards uitgereikt.

lees meer

De Hanos Gouden Koksmuts

Deze kookwedstrijd is het Nationaal Kampioenschap voor brigades van restaurants met een SVH Meesterkok en/of met één of meer Michelinsterren.

lees meer

Lekkerste wedstrijden

Robbert de veen Lekkerste wedstrijden | Horecava

Ervaar van 9 tot en met 12 januari 2023 de Lekkerste Wedstrijden en volg de enthousiaste, professionele deelnemers op de voet bij het maken van hun creaties.

lees meer

Foodservice Award

Foodservice award 2023

Gasten hebben in verschillende categorieën foodservice bedrijven beoordeeld op aspecten als sfeer, prijs-kwaliteit en gastvrijheid.

lees meer
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!