Wedstrijden op Horecava

Beleef de zenuwslopende wedstrijden tijdens Horecava in het voorjaar van 2023. Van snackhap tot culinair sterrengerecht, tijdens Horecava strijden verschillende topteams en (toekomstige) chefs om spectaculaire titels en prijzen. Volg de chefs op de voet bij het bereiden van gerechten, raak geïnspireerd van nieuwe smaakexplosies en bijzondere ingrediëntencombinaties. Hieronder vind je een overzicht van de tot nu toe bekende wedstrijden tijdens Horecava 2023!

Horecava Innovation Awards

Winnaars Horecava Innovation Award 2020

Benieuwd naar de meest innovatieve producten en diensten in de foodservice branche? Op Horecava worden de prestigieuze Horecava Innovation Awards uitgereikt.

Lees meer

De HANOS Gouden Koksmuts

HANOS Gouden Koksmuts

Deze kookwedstrijd is het Nationaal Kampioenschap voor brigades van restaurants met een SVH Meesterkok en/of met één of meer Michelinsterren.

Lees meer

De Lekkerste Wedstrijden

De Lekkerste Wedstrijden

Volg tijdens De Lekkerste Wedstrijden enthousiaste, professionele en talentvolle deelnemers op de voet bij het maken van hun creaties, van Het Lekkerste Broodje tot De Lekkerste Pizza.

Lees meer

De Foodservice Award

Foodservice award 2023

Consumenten beoordelen welke bedrijven de beste foodservice bieden gebaseerd op aspecten als sfeer, prijs-kwaliteit en gastvrijheid. En worden winnaars gekozen in verschillende categorieën.

Lees meer
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!