Wedstrijden op Horecava

Beleef de zenuwslopende wedstrijden tijdens Horecava in het voorjaar van 2023. Volg de chefs op de voet bij het bereiden van gerechten, raak geïnspireerd van nieuwe smaakexplosies en bijzondere ingrediëntencombinaties.  Hieronder vind je een overzicht van de tot nu toe bekende wedstrijden tijdens Horecava.

NK Koken

In samenwerking met Gastronomisch Gilde en Hanos organiseren we de Nederlandse Kampioenschappen Koken. Waaronder de categorieën: HANOS Gouden Koksmuts, NK Jonge Koks en Leerling – Leermeester.

NK Koken

Lekkerste Wedstrijden

Laat je in het Fast Service segment inspireren door fanatieke deelnemers die strijden om de winst en proef een hapje om een aandeel te hebben in de eindbeoordeling!

Lekkerste Wedstrijd

OneUNIT

Met de oneUNIT Cocktail Competition worden professionele bartenders uitgedaagd om hun kennis en vaardigheden te tonen door geweldige cocktails te creëren die niet meer dan oneUNIT bevatten; een drankencategorie met cocktails die minder alcohol bevatten, maar die wel net zo lekker zijn!

OneUNIT

Foodservice Award

Gasten hebben in verschillende categorieën foodservice bedrijven beoordeeld op aspecten als sfeer, prijs-kwaliteit en gastvrijheid. Wie gaat er met deze prestigieuze publieksprijs vandoor? De uitreiking van de ‘Foodservice Award’ is tijdens Horecava en is in samenwerking met Q&A, ben jij erbij?

Foodservice Award
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!