One Unit Cocktail Competition

Cocktails lijken populairder dan ooit. Tegelijkertijd worden Nederlanders steeds bewuster van een verantwoorde alcoholconsumptie. Met de nieuwe cocktailvariant oneUNIT worden bargasten nog beter bediend. Deze drankjes bevatten minder alcohol, maar zijn net zo lekker.

Maar hoe maak je zo’n overheerlijke cocktail met maar één unit alcohol en die er ook nog eens instagrammable uitziet? Dat laten de bartenders tijdens de One Unit Cocktail Competition zien. De bartenders worden uitgedaagd om het mooiste en lekkerste drankje te maken met maximaal 1 unit alcohol. Ze inspireren je niet alleen met unieke cocktails, maar laten ook zien welke kennis van zaken ze hebben. Benieuwd hoe ze smaken? Bartenders worden uitgedaagd om hun kennis en vaardigheden te tonen aan deze groeiende categorie door smaakvolle cocktails te bereiden die niet meer dan OneUNIT bevatten.

Horecaa - De nieuwste cocktail trends
cocktail
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!