Food Markt

Op de Food Markt maak je kennis met verschillende producenten en leveranciers die zich bezig houden met ambachtelijke, gezonde en verantwoorde producten. Het draait binnen de Food Markt om kwaliteit en het verhaal achter de producten. Kom meer te weten over de verschillende producten, ingrediënten, productieprocessen en herkomst zodat je voor jouw gasten naast een mooi product óók een mooi verhaal hebt!

Food Markt

Bij de Food Markt komen verschillende trends aan bod zoals lokale productie, voedselverspilling en plantaardige voeding. Gasten willen steeds vaker weten waar het product vandaan komt en wat het verhaal er achter is. Ze gaan voor kwaliteit en meer beleving en betalen liever meer voor voeding die met aandacht en passie gemaakt wordt. Door transparant te zijn en met echte ambachtelijke lokale- en streekproducten kun jij dit je gasten aanbieden.

Ook vind je op de Food Markt diverse toepassingen van plantaardige voeding voor op de menukaart en leer je hoe groenten vaker een hoofdrol speelt in gerechten. Want met een steeds grotere bewustwording van gezonde voeding en een steeds grotere groep flexi- en vegetariërs en veganisten is dit echt een must. Daarnaast ontdek je hoe je zorgt voor duurzaamheidswinst en kostenbesparing door efficiënter gebruik te maken van grondstoffen en zo ook nog eens minder voedsel te verspillen.

Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!