Sneakpeak: het Podium op Horecava Limited

Aangeboden door: Horecava
donderdag, 26 november 2020

Wat kun je allemaal verwachten op 1 februari tijdens Horecava Limited? Dit live event op Horecava.nl biedt verschillende onderdelen. Zoals het Podium, dat is te volgen via de livestream en waar diverse relevante onderdelen aan bod komen. Deze keer lichten we De Horecawereld Draait Door en de Trendreports van Entree Magazine uit.

Horecava Limited: De Horecawereld Draait Door 

Op het virtuele Podium van Horecava Limited hosten HotelloTOP en Horecava ‘De Horecawereld Draait Door’. In deze co-creatie met unieke livestream op Horecava.nl gaan kopstukken uit de branche met elkaar de diepte in. En werpen we een blik in de ‘post corona wereld’.

Het belooft een dialoog te worden waarin moeilijke vragen aangekaart worden en waarin positieve voorbeelden en praktische adviezen de revue passeren. In een drietal sessies blikken we vooruit op de toekomst van restaurant & café, catering & retail en hotel & leisure.

het Podium op Horecava Limited | Horecava

Presentator ‘De Horecawereld Draait Door’ Charles van Goch, HotelloTOP internationaal

Aan tafel zitten ondernemers, CEO’s en pioniers uit de branche. Zij gaan dieper in op het toekomstperspectief van de horeca en het veranderende consumentengedrag. Daarbij lichten ze ook de aanpassingen in positionering uit die passend zijn in nieuwe tijden.
In een kritisch dialoog beantwoorden we vragen die elke horecaondernemer zichzelf stelt. Maar waarop nog geen eenduidig antwoord bestaat. De Horecawereld Draait Door op Horecava Limited wordt gehost door Charles van Goch (HotelloTOP internationaal) en Stephanie van Oorschot (HotelloTOP Nederland).

Stephanie hotellotop het podium Horecava Limited | Horecava

Presentator ‘De Horecawereld Draait Door’ Stephanie van Oorschot, HotelloTOP Nederland

Trendreport van Entree Magazine

Iris Kranenburg, hoofdredacteur van Entree Magazine, licht op Horecava Limited tien horecatrends toe. Natuurlijk voorzien van concrete tips en inspirerende plekken om de trends zelf te ervaren! Zo geeft ze inzicht in vragen als: Krijgen echt steeds meer food- en fitnessmerken een eigen hotel of restaurant? En zorgt het coronatijdperk ook op de lange termijn voor meer locals in hotels? Of gaat solo dining in Nederland eindelijk voet aan de grond krijgen? Dus wil je nu al voorbereid zijn op de toekomst en meteen meevaren op de nieuwe trends dan is dit echt een must-see op het Podium van Horecava Limited.

 

Horecava Limited is te volgen na registratie. De registratiecodes worden begin januari verzonden naar een geselecteerde doelgroep.