Koude Dranken

Masterclass bier & food pairing

Aangeboden door: Horecava
maandag, 2 maart 2020

Nieuw bij Horeca Management Academy is de masterclass high-end bier&food pairing! Er is geen drank die beter met eten combineert dan bier. Bier heeft alles. Zuur, zoet maar ook bitter, en dat ontbreekt in de meeste wijnen. Om op een hoog culinair niveau de verbinding tussen bier en spijs te maken, ontwikkelde de HM Academy samen met internationale biersommelier, zytholoog en ‘bierprofessor’ Fiona de Lange, de masterclass high-end bier&food pairing. Een unieke masterclass die nog niet in Nederland wordt gegeven. De training is voor restaurateurs, chef-koks, en sommeliers (restaurants, hotel-restaurants).

Speciale aanbieding voor Scoops lezers.

Wat kun je verwachten?

Je leert in één dag hoe je je gasten op een hoogwaardig culinair niveau laat genieten van de perfecte bier&food combinatie. In een dag ontdek je welk type gasten jij dagelijks in de zaak ontvangt en hoe je die optimaal kunt laten genieten van een verrassende bier&food beleving. Gasten zullen deze bier&food pairing waarderen.
Uiteraard wordt de theorie tijdens deze inspirerende training gecombineerd met de praktijk, waardoor je zelf de ultieme smaakcombinaties ervaart. Er worden verschillende gangen, en dus ook verschillende smaakcombinaties, geserveerd. Op deze manier kun jij na deze training de perfecte bier- en spijscombinatie adviseren aan je gasten.

Dit levert het je op

Na de training kun je jouw gasten een perfecte bier&food pairing serveren en aan tafel bieradvies geven aan de gast. Je bent bovendien in staat om de verkoop van bier&food pairings binnen jouw team goed over te brengen. Samen met je collega’s kun je steeds weer een high-end bier&food pairing maken die gericht is op het type gast in de zaak.
Volg deze training en je onderscheidend vermogen wordt groter. Je wordt uniek! En blije en tevreden gasten geven positieve recensies. En positieve recensies geven je omzet een boost.

Speciaal voor Scoops lezers…

Deze unieke masterclass is op 25 mei. Speciaal voor lezers van Scoops hebben wij een speciale aanbieding. Schrijf je in voor deze masterclass en je krijgt 15% korting. Wanneer je je aanmeldt vul je  bij ‘Factuurgegevens’ in het aanmeldformulier, naast de factuurgegevens, de code 2020HMA105 in. Dan komt de korting helemaal in orde!

Horeca Management Academy – Masterclass high-end bier&food pairing

De Horeca Management Academy is hét trainingsinstituut voor ondernemers, managers en medewerkers in de horeca. Wij bieden trainingen die speciaal ontwikkeld zijn voor de sectoren hotel, restaurant, café, lunchroom en bed & breakfast. Praktische en effectieve trainingen waarmee je direct aan de slag kunt.

Onze trainingen helpen horecaondernemers en medewerkers bij marketing, ondernemerschap en ondersteunen je bij het leiderschap. Kijk voor al onze trainingen op HM-Academy.

Schrijf je hier in voor de masterclass high-end bier&food pairing