Lebo breidt uit met Lebo Cheezer®

Aangeboden door: Lebo Kaas
vrijdag, 29 mei 2020

De kaasmakers van Lebo hebben een heerlijke saus ontwikkeld gemaakt met échte kaas: Lebo Cheezer®. Saus met échte kaas in 3 smaken voor bij friet...

Lebo kaas, onderdeel van de Lekkerkerker Groep, biedt de professionele gebruiker een brede range verse kaas producten. Naast de bekende Lebo Roomkaas, hebben de kaasmakers van Lebo een heerlijke saus ontwikkeld gemaakt met échte kaas: Lebo Cheezer®. Saus met échte kaas in 3 smaken voor bij friet, hamburgers, hot dogs en andere snacks.

Kaassaus meest gegeten saus

Kaassaus is wereldwijd de meest gegeten saus over friet. In Nederland is de trend gesignaleerd en heeft Lebo Kaas het afgelopen jaar een heerlijke smaak ontwikkeld met échte kaas en breidt het assortiment uit met Lebo Cheezer®, een kant-en-klare saus met échte kaas en dat proef je! Van Lebo, maker van kaasspecialiteiten sinds 1991 en al bekend met zijn roomkaas en zuivelspread.

Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.Het gekozen bericht is nog niet gepubliceerd.
Lebo Cheezer® is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken: Cheddar, Chilli en Gouda. Als pure saus is Lebo Cheezer® heerlijk bij friet, hamburgers, hot dogs en andere snacks. En vergeet de nacho’s niet. Het is perfect als basis voor luxe frietgerechten met verse toppings.

Lebo Cheezer®

  • Is een heerlijke saus met een herkenbare kaassmaak omdat het gemaakt is met échte Gouda kaas en Cheddar kaas.
  • Heeft hoogstaande kwaliteit en wordt gemaakt door een expert in kaasproducten.
  • Is makkelijk in gebruik, zowel koud als warm te serveren.

Bestel Lebo Cheezer® nu online

Onze Lebo Cheezer® webshop is live! Vanaf nu kun je ook online de kant-en-klare Lebo Cheezer® saus met échte kaas bestellen.

Kijk voor meer informatie op lebocheezer.nl.