Honig houdt online benefietavond voor de Voedselbank

Aangeboden door: Horecava
vrijdag, 22 mei 2020

Terwijl voedselbanken ‘droog’ staan vanwege de hamsterwoede in de supermarkt, schiet familiemerk Honig de gedupeerde gezinnen te hulp met de landelijke actie ‘Live Eet’.

Honig en digital agencies Dept en Chuck Studios ontwikkelden de website Live-Eet.nl, waar op donderdag a.s. om 18:00 uur het benefietdiner live wordt uitgezonden.

Bekende artiesten zoals Claudia de Breij, Thomas Berge en Hadewych Minis treden aanstaande donderdag op vanuit hun huiskamer om hoop en troost te bieden in deze bijzondere tijden.

De bezoekers van het online benefietdiner kunnen met een tikkie of via het scannen van een QR-code vrijwillig doneren aan de voedselbanken. Met de opbrengst worden maaltijden verzorgd voor bijna 90.000 mensen die afhankelijk zijn van de liefdadigheidsinstelling.

‘Nu we met z’n allen zoveel mogelijk thuis blijven, vonden we dit samen met de voedselbank een gepaste manier om saamhorigheid te tonen met mensen voor wie de avondmaaltijd niet zo vanzelfsprekend is,’ vertelt Bob Rog, directeur van Honig. ‘We hopen hiermee de voedselbank zoveel mogelijk te ondersteunen en tegelijkertijd een hart onder de riem te steken. Honig zelf doneert 360.000 maaltijden.’

Lees hier meer.