Personeel

#RONDJEVANDEZAAK webinars voor persoonlijke ontwikkeling

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 19 mei 2020

“Rondje van de zaak” voor hospitality- medewerkers, managers en eigenaren.

The Hospitalitist faciliteert in samenwerking met een groot aantal vooraanstaande partners een tweetal programma’s waar medewerkers en managers/eigenaren welkom zijn in de vorm van webinars met relevante thema’s zoals: timemanagement, feedback geven en ontvangen en actief luisteren. De webinars worden vanaf volgende week dagelijks gegeven door bevlogen specialisten uit de branche en zijn gratis toegankelijk.

“Naast dat wij ons inzetten om voor onze paar honderd medewerkers tijdelijk werk te vinden, vinden wij het belangrijk om te blijven ontwikkelen. Met elkaar en voor elkaar zorgen dat we na deze crisis verder kunnen, het liefst beter dan hoe we erin gingen.” – aldus Maarten Vooijs, CEO van The Hospitalitist.

Dagelijks gratis webinars

Vanaf volgende week (week 13) zullen er dagelijks gratis webinars gehost worden door bevlogen specialisten uit de branche. “We hebben een groot aantal webinars ontwikkeld voor medewerkers uit de branche met onderwerpen zoals feedback geven en ontvangen, actief luisteren, samenwerken en een aantal webinars voor de horeca ondernemers en managers me relevante thema’s voor deze moeilijke tijden.

Partners en specialisten

Een aantal webinars worden gehost vanuit de virtuele eventspace van Capital C in Amsterdam.
Verschillend partner organisaties die hun medewerking verlenen zijn: Shopology, Kajola, Prio.me en Trainmark.

De webinars worden gehost door specialisten en toppers uit verschillende vakgebieden, waaronder: Maarten Wessels, Joep C. de Jong, Kathelijne Baauw en Robert Daverschot.
Per webinar zijn een maximaal aantal plekken beschikbaar. Uitkomsten en takeaways zullen daarom ook bitesized via #rondjevandezaak via soclale media gedeeld worden.

Schrijf je in voor de webinars