Rational ondersteunt NK koks

De charme van het koksvak. Nieuwe gerechten maken, creatief bezig zijn en gasten verwonderen. Hoe bereik je dat? Hoe maak je ruimte om te ontwikkelen? Door te vertrouwen op kwalitatief hoogstaande apparatuur. Die je in staat stelt om tijd over te houden om te ontwikkelen, rust in de keuken brengt en je nooit in de steek laat.


Het RATIONAL SelfCookingCenter® en VarioCookingCenter® besparen tijd, inslag en energie. Duurzaam werken en tijd overhouden omdat de apparatuur cruciale taken overneemt. Bij de mise en place en tijdens een drukke shift. Meer weten? Bezoek een vrijblijvende demo of kom langs op stand 02.200.

RATIONAL ondersteunt het Gastronomisch Gilde al jaren en de Gouden koksmuts in het bijzonder. Omdat nationale wedstrijden bijdragen aan de charme van het koksvak. RATIONAL; door koks, voor koks.


Noot voor redacties (niet ter publicatie):
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam. Bereikbaar via +31 (0)6 15 45 42 97 en e-mail op m.d.haas@rai.nl


Deel dit bericht
Bekijk meer Dobla Pastry Battle 2020 op Horecava
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met artikelen, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!