Tech en Dienstverlening

Pushbro biedt dienst gratis aan voor horecaondernemers

Aangeboden door: Horecava
vrijdag, 22 mei 2020

Hoe moet je omgaan met jouw personeel, hoe hou je de communicatie open met trouwe gasten om te laten weten dat je bijvoorbeeld vanaf nu de maaltijd thuisbezorgd, en hoe zorg je ervoor dat de informatie iedereen op hetzelfde moment bereikt? En wat nu de situatie is, kan morgen weer anders zijn.

In deze tijden van onzekerheid is tijdige en effectieve communicatie tussen jou, jouw gasten en jouw personeel van onmiskenbaar belang.

Wij bieden graag onze hulp aan

Wij van PushPro, een technologie bedrijf uit Eindhoven willen hiermee heel graag helpen. Wij hebben een dienst voor directe communicatie: een dienst die vooral in tijden als deze een belangrijke bijdrage kan leveren, en die willen wij geheel gratis aanbieden voor zolang de crisis duurt.

Vanuit maatschappelijk belang, omdat dit virus iedereen treft, en omdat PushPro meeleeft met de horecaondernemers waar zij zelf ook graag menig uurtje doorbrengen, willen ze graag onze hulp bieden. Ze hebben daarom besloten om onze dienst geheel gratis en zonder voorwaarden aan te bieden aan alle horecaondernemers in Nederland, voor minimaal de komende 3 maanden, en langer als dat nodig is. “Want wij geloven dat open, direct en duidelijke communicatie het belangrijkste is in een crisissituatie.

Communiceer tijdig en effectief

Met onze dienst kun je zogenaamde push notificaties sturen vanaf jouw website naar de computers en android telefoons van alle gasten en personeel. Deze berichten verschijnen dan op smartphones en zien er hetzelfde uit als je gewend bent van populaire apps zoals Whatsapp en Facebook.

Wil je graag lezen hoe het werkt en gebruik maken van ons aanbod, neem dan een kijkje op onze website, je kunt je hier ook direct aanmelden. Na aanmelding kies je voor het speciale gratis plan en kunt dan zonder enige restrictie of commerciële voorwaarden direct gebruik maken van onze dienst.

Door samen te werken als gemeenschap kunnen wij deze onzekere periode snel het hoofd bieden. Tot die tijd staan wij jou bij met onze software. Want dat is wel het minste dat we kunnen doen.