Start-ups en Innovatie

Ontdek de toekomst op het Start-upLAB

Aangeboden door: Horecava
donderdag, 2 januari 2020

Het Start-upLAB op Horecava is dé plek waar je nieuwe foodservice initiatieven vindt. Hier laten 70 start-ups hun nieuwste producten en diensten zien. Kom langs en raak geïnspireerd door alle innovaties van cake tot groen relatiegeschenk en van rietjes naar labels voor voedselproducten.

Je kunt er niet meer omheen, trends zoals plant based, vegan, zero sugar, en duurzaamheid. Dit zie je op innovatieve wijze ook terug in de start-ups.

Ptthee ptthee

Ptthee maakt thee die biodiversiteit in Nederland herstelt. Een deel van deze bloemen en kruiden worden geoogst en gedroogd en verwerkt tot Nederlandse Kruidenthee.

Foodlogica

Foodlogica is de enige lokale duurzame leverancier voor food producenten, cateraars en subscription-based bedrijven die last mile b2b leveren.

MeetJack

De consumptie van vlees reduceren met vegan street food producten gemaakt van jackfruit.

Urbandine

Urbandine revolves around an intelligent ordering and payment platform which will increase revenue and waiter efficiency within the our customers establishments.

Chokbites

Chokbites! Hoogwaardig gebak, vrij van gluten, tarwe soja en geraffineerde suikers, Vol van groente, fruit en liefde. Het is nog vegan ook!

Pitchtraining

Na een pittige pitchtraining, pitchen op Horecava 36 start-ups hun product of dienst voor toonaangevende panelleden uit de branche. In 3 minuten vertellen zij hun verhaal met als doel om een samenwerking met één of meerdere panelleden aan te gaan. Kom ook een kijkje nemen, inspiratie opdoen en ontdek de toekomst!

Naast dat je inspiratie kunt opdoen bij de start-ups, is ook het start-upLAB een eyecatcher. Dit volledige circulair gebouwde LAB is gebouwd en gecreëerd door Verel  (Expo, Retail en Interiors). Ze laten heel bewust de duurzame aanpak terugkomen in het concept van het Start-upLAB.

Kom jij ze ook live bekijken tijdens Horecava?