11 Januari vakwedstrijden Ambachtelijke IJscentrum

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 6 december 2017

Het programma voor de Lekkerste Wedstrijden kent een belangrijke wijziging. De vakwedstijden vinden plaats van maandag 8 t/m woensdag 10 januari. Een dag korter dan gepland. Op donderdag 11 januari is het podium dit jaar voor IJsvak, de vakwedstrijden van het Ambachtelijk IJscentrum.

De consequentie voor de Lekkerste Wedstrijden is dat de wedstrijden De Lekkerste Hotdog en De Lekkerste Wafel nu plaatsvinden op respectievelijk maandag 8 en op woensdag 10 januari. On the Move, op woensdag 10 januari is nu eerder die dag. De complete, actuele programmering vindt u op: http://lekkerstewedstrijden.nl/programma.

Inschrijven voor de jaarlijkse Lekkerste Wedstrijden is nog steeds mogelijk. Echter, de wedstrijden Lekkerste Broodje Horeca en Lekkerste Broodje Catering zitten inmiddels dicht.

Inschrijven kan via de compleet vernieuwde website www.wedstrijden.nl.

Tijdens de Horecava 2018 vinden de Lekkerste Wedstrijden voor de 33-e keer plaats.

Deelnemers aan de Lekkerste Wedstrijden weten zich jaarlijks verzekerd van positieve publiciteit, en een belangrijke omzetboost. Er zijn dit jaar negen verschillende wedstrijden. Nieuw is de wedstrijd De Lekkerste Hotdog.

Inschrijven kost €50 per persoon, per wedstrijd. Voor dat bedrag ontvangt elke deelnemer vijf toegangsbewijzen voor de wedstrijddag, een dag-parkeerkaart voor de RAI, een deelname-certificaat en een leuk aandenken voor in het bedrijf.

Met deelname aan de Lekkerste Wedstrijden zetten ondernemers hun bedrijf positief neer, waarbij creativiteit bij het maken van bijzondere producten centraal staat.