Horecava schuift door naar het voorjaar

Kassasysteem CashDesk maakt als eerste koppeling met UberEats

Goed nieuws voor restauranthouders: het kassasysteem van CashDesk maakt als eerste in Nederland een koppeling met UberEats. Hierdoor kunnen restauranthouders de bezorgdienst van UberEats direct integreren in hun kassasysteem. Dit geeft ze de ruimte om te focussen op wat echt belangrijk voor ze is: zo snel mogelijk hoogkwalitatief eten bij klanten bezorgen. 


Hoofddorp, 5 december 2018 – De tijd dat restauranthouders op meerdere tablets bestellingen van verschillende bezorgplatforms bijhouden, is bijna voorbij. Kassasoftware-ontwikkelaar CashDesk maakt het voor restaurants mogelijk om de bezorgplatforms te integreren in één kassasysteem. Alle bestellingen komen dan binnen op één plek.

Restaurantmedewerkers houden zo controle en overzicht. Hierdoor kunnen ze meer bestellingen verwerken en tot wel 30 procent extra omzet genereren. CashDesk had al een koppeling met onder andere Thuisbezorgd.nl, Foodora, Bestel-thuis.nl en Sneleten.nl. Nu zijn daar UberEats én Deliveroo bijgekomen.

Unieke samenwerking met UberEats

Bezorgdienst UberEats is de laatste jaren flink gegroeid in Nederlandse steden. Voor restauranthouders die zelf geen bezorgdienst hebben, zijn de snelle fietskoeriers van UberEats een uitkomst. CashDesk en UberEats zijn een unieke samenwerking aangegaan om het voor restauranthouders nog gemakkelijker te maken verse maaltijden razendsnel te bezorgen bij klanten. Door het kassasysteem van CashDesk te koppelen aan UberEats, komen bestellingen automatisch binnen en worden ze op uniforme bonnen geprint. Hierdoor werken restaurants efficiënter.

Goed nieuws voor restauranthouders

Voor restauranthouders is de koppeling van hun kassasysteem met bezorgservices zoals UberEats pure winst. Vanaf het moment dat een bestelling binnenkomt, telt namelijk iedere seconde. De maaltijd moet zo snel mogelijk worden bereid en bezorgd. De koppeling tussen UberEats en het kassasysteem van CashDesk zorgt ervoor dat dit proces vlekkeloos verloopt. Een ander voordeel: de restauranthouder heeft in één systeem overzicht op alle financiële informatie en het klantenbestand.

Specialist in de bezorgmarkt

In Nederland is CashDesk dé specialist in de bezorgmarkt. Het internationaal opererende bedrijf levert software en kassasystemen aan honderden afhaal- en bezorgrestaurants. De bezorgmarkt is met nieuwkomers als UberEats en Deliveroo volop in beweging. Daar speelt CashDesk op in. Naast UberEats is bezorgservice Deliveroo nu ook gekoppeld aan het kassasysteem van CashDesk.


Deel dit bericht
Bekijk meer Stichting De Lekkerste Wedstrijden organiseert in 2019 voor de 35e keer vakwedstrijden
Blijf op de hoogte

Word gratis lid van onze community en ontvang de Horecava nieuwsbrief met video’s, interviews en de laatste trends uit de horecabranche.

Deel dit bericht
Welkom bij Horecava!

Om je een goede gebruikerservaring te geven raden we je aan om in te loggen. Je kan dan bijvoorbeeld je favoriete berichten opslaan!