Horecava Introduceert de ‘Horecava Street Takeover’

Aangeboden door: Horecava
zondag, 14 oktober 2018

Amsterdam, 11 oktober 2018 – Horecava organiseert in samenwerking met Ondernemersvereniging Reguliersdwarsstraat op 7, 8 en 9 januari 2019 de Horecava Street Takeover in de Reguliersdwarsstraat in hartje Amsterdam. Bezoekers van de Horecava kunnen hun beursbezoek verlengen met een bezoek aan deze straat met een zeer gevarieerd horeca aanbod, die volledig in het teken staat van Horecava.

Een bezoek aan de beurs gaat gepaard met een bezoek aan de Amsterdamse horeca. Zowel exposanten als bezoekers trekken na afloop van de beurs het stadscentrum in voor een breed scala aan hospitality activiteiten. 25% van de Horecava bezoekers geeft aan interesse te hebben in horeca-gerelateerde activiteiten in de stad na afloop van de beurs. Om dit te faciliteren hebben Horecava en Ondernemersvereniging Reguliersdwarsstraat de handen ineen geslagen en bieden met de Street Takeover zowel bezoekers als exposanten een aantrekkelijk avondprogramma. Luuk Scholte, Food Group Director Horecava: “De Street Takeover is dé plek om na de Horecava bij elkaar te komen. Het biedt voor zowel exposant als bezoeker gelegenheid om het netwerken ook na de beurs op gezellige en ongedwongen wijze voort te zetten en te genieten van de Amsterdamse horeca.”

Netwerken en meer…

De Street Takeover biedt zowel bezoekers als exposanten van de Horecava de mogelijkheid om borrels, diners en feesten te bezoeken. Daarnaast is er voor exposanten de gelegenheid om eigen borrels, diners en bedrijfsuitjes te organiseren. De Reguliersdwarsstraat is de day & night bestemming in hartje Amsterdam, rijk aan internationale keukens met een breed scala aan bars, grand cafés en uiteenlopende nieuwe concepten. Eward Koning, Voorzitter Ondernemersvereniging Reguliersdwarsstraat: “De Reguliersdwarsstraat biedt het ultieme decor om te netwerken in hartje Amsterdam. Een groene oase met allerlei verrassende concepten en alle internationale keukens. Een perfecte plek waar u uw mensen, relaties en klanten kunt ontvangen om de Amsterdamse gastvrijheid te beleven.”  de promo.

De Horecava Street Takeover vindt plaats op 7, 8 en 9 januari in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam. Toegang is gratis en deuren gaan open vanaf 18:00 uur. De Street Takeover is vanaf RAI Amsterdam binnen 10 minuten te bereiken met de inmiddels geopende Noord-Zuidlijn.