Horeca samen sterk helpt horeca bij verkoop cadeaukaarten

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 19 mei 2020

Betaalplatform Intersolve en groothandel Bidfood werken samen om cadeaukaartdienst aan te bieden. De maatregelen die de overheid neemt om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, treffen de horeca hard. Sinds de overheid zondagavond aankondigde dat eetgelegenheden t/m 6 april geen gasten meer mogen ontvangen, is het zoeken naar nieuwe manieren om inkomsten te genereren. Het initiatief ‘Horeca Samen Sterk’ biedt de horeca een veilige en kosteloze manier om cadeaukaarten te verkopen of donaties te ontvangen.

“Gebruikers hoeven niets te betalen. Alle opbrengsten zijn voor de ondernemer die deze bron van inkomsten nu hard nodig heeft”, zegt Laurens Claassens, Marketing Manager Horeca bij Bidfood. André Moen, Directeur Intersolve Payments, vult aan: “Als betaalplatform werken wij samen met duizenden horecagelegenheden. De horeca ligt ons nauw aan het hart. Dus dragen we graag ons steentje bij, samen met Bidfood. Hopelijk staan er veel gasten op om hun favoriete restaurant, eetcafé of cafetaria te helpen.”

Veilig en betrouwbaar

Bidfood is blij met de samenwerking met Intersolve, omdat het betaalplatform een betrouwbare transactie garandeert. “Intersolve is het betaalplatform achter alle restaurantkaarten en de meeste grote cadeaukaarten in Nederland. Als Elektronischgeldinstelling zijn ze in het bezit van een vergunning van de Nederlandsche Bank”, zegt Claassens. “Dit maakt dat we een betrouwbare dienst kunnen bieden. Alle donaties en de opbrengst van aangekochte cadeaubonnen komen volledig ten gunste van de ondernemer. Zij hebben het nu nodig. Samen staan we sterk.”

Helpt u mee?

Draag jij ook een steentje bij om de horeca te steunen? Deel dan de link naar het Horeca Samen Sterk platform en roep jouw netwerk op om hetzelfde te doen. Dat kan eenvoudig via social media of WhatsApp. Koop een cadeaubon bij jouw favoriete restaurant of doe een donatie. Meer weten of een partnership aangaan? Neem contact op via marketing@bidfood.nl.

Meer informatie vind je op www.bidfood.nl