Er is altijd wel wat te beleven in strandpaviljoen ’t Badhuys!

Aangeboden door: Horecava
maandag, 9 juli 2018

Juli 2017 werd 't Badhuys nog uitgeroepen tot beste strandpaviljoen van Nederland. Niet voor niets, want trouwe bezoekers waarderen het paviljoen op het Waddeneiland Vlieland vanwege het prachtige uitzicht en de combinatie van gezelligheid, een gevarieerde menukaart en aandacht voor detail en entertainment. We vroegen Krizia Joubert, supervisor van het paviljoen, naar de succesformule van 't Badhuys.

Bij de eerste aanblik van het prachtige paviljoen valt direct de aandacht voor de uitstraling als geheel op. Binnen gaat vloeiend over in buiten en zowel aankleding als indeling zijn modern maar warm. Kritzia vult aan: “Ondanks dat wij een strandpaviljoen zijn met een moderne industriële uitstraling, zijn wij gericht op het combineren van kwaliteit en duurzaamheid. Het gehele pand is zo ingericht om voor ieder een comfortabele sfeer te realiseren: loungebanken, sitting booths (ronde banken), stamtafels voor grotere groepen, hoge tafels of zitzakken. De variatie aan keuze voor de gast is hier groots. Verder beschikt het restaurant over een kinderhoek in en een schaaktafel op het terras, zodat ze naast het strand ook gebruik kunnen maken van deze faciliteiten.”

Prachtige locatie met fantastisch uitzicht

Een andere belangrijke reden om hier te vertoeven is het fenomenale uitzicht. Zowel het strand als de duinen zijn zichtbaar van te genieten en vergeet daarbij niet de prachtige zonsondergang! Wil je een bedrijfsuitje of bruiloft vieren? Binnen een mum van tijd is de locatie omgetoverd tot een feestlocatie, waarbij ieder gedeelte beschikt over een eigen muziekinstallatie, zodat andere gasten in alle rust kunnen genieten.

Gekwalificeerd personeel

Het succes van het paviljoen is de combinatie van alles in zijn geheel. De prachtige locatie en dito uitzicht en een gevarieerde menukaart met grotendeels verse producten. “Ook volgen wij de trends voor de vegetariërs en houden wij rekening met veganisten. Wij beschikken over een toegankelijke menukaart met zowel simpele hapjes als prachtig uitgedachte gerechten voor de culinaire liefhebbers”, vult Krizia aan. Goed en gemotiveerd personeel is in deze setting onontbeerlijk en daarom werkt ’t Badhuys met een team van studenten van het Stenden in Leeuwarden, ervaren horeca toppers en ook onervaren leergierige medewerkers die zij een kans bieden het horecavak te leren.

Gasten aantrekken en vasthouden

Veel vaste gasten zijn families die zowel in het naastgelegen Strandhotel Seeduyn als eigenaren van huisjes zijn en natuurlijk de campinggangers. Kritzia: “Wij houden rekening met huisdieren en kinderen en vinden het belangrijk dat het restaurant ook voor iedere gast als een warm welkom voelt bij binnenkomst. Een combinatie van gezelligheid, professionaliteit, aandacht voor detail en entertainment staat bij ons van hoog belang. Ondanks de hevige drukte waar wij mee in aanmerking komen worden onze medewerkers zo opgeleid de rust te behouden in henzelf om tijd te maken voor iedere gast.”

Meer te doen!

Buiten het restaurant om biedt het paviljoen strandbedden en windschermen, een rondje varen en de zeehonden spotten, maar ook jaarlijks het Kaap West evenement waar je kunt genieten van een leuk strandfeest. En wat is het meest populaire drankje deze zomer? “Wij beschikken over meerdere hippe drankjes waaronder de Dutch mule, Aperol spritz, Cuba libre, Fiorito frizzo, Monte Scroppino en een meerderheid aan soorten gin waarbij ook de bijbehorende tonic soort. Alle bovenstaande voorbeelden zijn verfrissend waarvan een aantal klassiekers die niet te missen zijn op het terras.”

Tip: Houd het strand schoon door de gasten polycarbonaat glazen mee te geven, zodat ze heerlijk én veilig kunnen genieten van een drankje op het strand!