Een Bakkie in een kassie bij NON

Aangeboden door: Horecava
dinsdag, 25 augustus 2020

Vanaf 1 juni mogen de horeca zaken weer open. NON in De Lier maakt van de nood een deugd en heeft een hele creatieve- oer Westlandse- oplossing bedacht; namelijk pop-up kassen ín de bar zelf. Hierdoor heeft NON ruimte voor een dubbel aantal tafels én het zorgt meteen voor een knusse setting.

Wat te doen als je deels open mag, maar de gasten wel een veilige beleving wil geven? Bij de NON bar wisten ze daar wel raad mee. Zo hebben ze 4 mini kassen gebouwd in de bar waar gasten kunnen geniete van hun huisgemaakte gerechten.

Kom in de kas bij NON

Het vernieuwende concept bevestigt waar de Lierse onderneming bekend staat: haar creativiteit en flexibiliteit. Tijdens de Take Away-periode werden er al veel grappen en leuke anekdotes van gasten over de kassen gemaakt. Zo wordt “Een bakkie in een kassie” wel heel letterlijk!

Hip, happening & Lokaal

Alle gerechten bij NON zijn huisgemaakt, vol passie én met steeds meer producten uit de Westlandse regio. Door pop-up kassen te plaatsen legt NON een link naar haar streekleveranciers. Manon van der Ende, oprichter van NON vertelt: “Er bestaat nog een beetje een suf imago rondom producten vanuit onze eigen regio, wat we vergeten is dat we op zoveel versheid en kwaliteit best een beetje trots mogen zijn. Datzelfde imago geldt voor bijvoorbeeld verse groenten sapjes, maar ze zijn zo lekker én gezond. Ik vind het heel bijzonder om met beide imago’s aan de slag te mogen gaan en te gaan verbinden. Logistiek geeft het zeker wat uitdagingen, dus daar zijn we achter de schermen vol mee bezig.”

Non bakkie in een kassie | Horecava

Flexibel & leergierig

De evenementen & catering tak bij NON staat voorlopig nog wel een op laag pitje, wat normaliter 70% van de onderneming beslaat. “Het is roeien met de riemen die we hebben. Ons hele team is gelukkig heel flexibel en leergierig, en dat heb je nu nodig. Want iedereen krijgt ineens een andere rol, omdat het bedrijf zo hard veranderd en wordt omgebouwd”, aldus Manon. NON is op social media heel actief, waar ze inmiddels als voorbeeld gelden voor branchegenoten. Ook de website met de webshop heeft sinds het begin van Corona een enorm boost aan bezoekers gekregen en is daarom nu een belangrijke ader van het bedrijf.

neem een kijkje op de website en reserveer meteen een plekje via NONPOPUP.NL.