Dobla Pastry Battle 2020 op Horecava

Aangeboden door: Horecava
woensdag, 8 januari 2020

Komende editie van de Horecava sluit Dobla wederom af met de The Dobla Pastry Battle®, in samenwerking met het Gastronomisch Gilde. Zeven deelnemende teams bestaande uit koks en patissiers strijden in twee rondes om de titel ‘The Dobla Pastry Battle® Champion Edition NL 2020’. 

Aansluitend op The Battle verzorgen gerenommeerde patissiers als Jeroen Goossens, Bart de Gans en Michel Willaume nog een lekkere en inspirerende finale tijdens The Dobla Pastry Demo.
The Dobla Pastry Battle® en Demo staan garant voor patisserie van het hoogste niveau, met spectaculaire creaties die ter plekke gecreëerd worden. Dit vindt de plaats op donderdag 16 januari 2020 in de wedstrijdkeukens van het Gastronomisch Gilde in hal 7 en kan daar ook gevolgd worden via een livestream.

Hiermee wil Dobla patisserie de aandacht geven die het verdient. Het dessert is namelijk het laatste dat de gast krijgt, en als dat van een hoog niveau is, dan is de hele herinnering aan het diner goed.

Het thema is “All Time Favorites”: klassieke gerechten in een nieuw jasje die een gevoel van herkenning en nostalgie opwekken. De aanleiding van het gekozen thema: In de wereld van vandaag zijn er eindeloze mogelijkheden die veel keuzes en nieuwigheden met zich meebrengen. Tegelijkertijd willen consumenten steeds vaker terug naar meer traditionele en vertrouwde dingen die ze herkennen en die tevens mooie herinneringen oproepen.
Deelnemersveld Dobla Pastry Battle®:

Bord’Eau: Bas van Kranen en Dimitris Houlis
Culinair centrum Beverwijk: Carlijn van Strien en Nick Hemmers
Grand Hotel Karel V: Gijsbert van der Kraats en Youri Nogarede
Hanninkshof: Leon Grootveld en Remon Steneker
Hotel Pullman Cocagne: Kevin Laurijssen en Jeroen Coelingh
Inchoc en Pure C: Leendert Klaassen en Ailean Klaassens
Restaurant Bentinck: Tommy Janssen en Mees in den Bosch


Noot voor redacties (niet ter publicatie):
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marjolein de Haas-Hebink, Brand marketing manager van RAI Amsterdam. Bereikbaar via +31 (0)6 15 45 42 97 en e-mail op m.d.haas@rai.nl