Cursus duurzaam ondernemen voor de horeca door Icademy

Aangeboden door: Horecava
donderdag, 14 mei 2020

In deze online cursus 'Duurzaam ondernemen' maak je kennis met de '3 P's Profit, People en Planet en de manier waarop deze in balans staan.

Duurzaam ondernemen is een trend. Veel mensen hebben het erover. Maar als je vraagt wat het nu precies inhoudt, komt men niet veel verder dan ‘iets met het milieu’. Dat duurzaam ondernemen veel meer kanten heeft, moet breder bekend worden, zeker in ondernemersland. Al was het alleen al om voorgoed af te rekenen met een aantal hardnekkige vooroordelen tegen deze nieuwe manier van denken. Met behulp van deze online cursus gaat dat vast lukken.

In de online cursus ‘Duurzaam ondernemen’ krijg je eerst te horen waar het in grote lijnen omgaat. Je maakt kennis met de ‘3 P’s’ (van Profit, People en Planet) en met de manier waarop deze met elkaar in balans moeten staan. In een tweede onderdeel krijg je praktische aanwijzingen voor een duurzame bedrijfsvoering, vooral gericht op het besparen van energie. Het derde en laatste onderdeel brengt verbreding en verdieping aan en introduceert de belangrijke duurzaamheidsfactoren van ‘Maatschappelijk Verantwoord Opleiden’ en ‘Duurzame Inzetbaarheid’ van jouw mensen. De cursus biedt een goede mix van theorie en praktijk.

Duur van de online cursus

De cursus ‘Duurzaam ondernemen’ duurt ongeveer 100 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Lesmaterialen

De cursus ‘Duurzaam ondernemen – Praktische handleiding voor beter imago en gemotiveerde stakeholders’ bestaat uit: Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), VideoColleges, E-books, Stappenplan, Samenvatting, Aanbevolen aanpak, Checklist tips, Checklist gebruiksbesparing apparatuur, Evaluatie prestaties op sociaal gebied.

Toetsing

De online cursus ‘Duurzaam ondernemen – Praktische handleiding voor beter imago en gemotiveerde stakeholders’ wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien! Deze training is online gratis te volgen via het Studdy.nl platform nadat je hier een account hebt aangemaakt.

Ga naar het studdy platform voor de training